Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Στις... επάλξεις ο Κασίγιας!!

Ο τραυματισμός του Ίκερ Κασίγιας στο ματς με την Γαλατάσαραϊ, όντως δεν ήταν τόσο σοβαρός, γι’ αυτό και ήδη επανήλθε στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Μέσα ο Σέρχιο Ράμος, όχι ο Μπέιλ.

Στις... επάλξεις ο Κασίγιας
Δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Ο Ίκερ Κασίγιας επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά το χτύπημα που είχε αποκομίσει στα πλευρά, στο παιχνίδι με την Γαλατάσαραϊ.

Όπως αναμενόταν, ο αρχηγός της «βασίλισσας» χρειαζόταν απλώς μερικές μέρες μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους και τώρα είναι μια χαρά να προσφέρει ξανά τις υπηρεσίες του (εφόσον χρησιμοποιηθεί). Αρχής γενομένης, από την αναμέτρηση με την Έλτσε, την Τετάρτη, στην εμβόλιμη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Εντατικά προπονήθηκε και ο Σέρχιο Ράμος που είχε κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες μέρες. Από την άλλη, ο Γκάρεθ Μπέιλ υποβλήθηκε σε εξετάσεις την Δευτέρα, οι οποίες δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Δεν θα αγωνιστεί σίγουρα απέναντι στην Έλτσε, ενώ οι πιθανότητες να είναι παρών κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, το Σάββατο είναι μοιρασμένες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: