Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

«Επιβεβαιώνεται ο Παναθηναϊκός»

Ως απόλυτη δικαίωση της θέσης του -ότι δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με την απόπειρα εμπρησμού του βαν της NOVA στη Λεωφόρο- χαρακτήρισε ο Παναθηναϊκός τα στοιχεία των αστυνομικών ερευνών.

«Επιβεβαιώνεται ο Παναθηναϊκός»
Επιβεβαίωση των ισχυρισμών του πως δεν έχει σχέση με τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφόρο θεωρεί ο Παναθηναϊκός τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας.

Σε ανακοίνωσή της η «πράσινη» ΠΑΕ τονίζει πως το γεγονός ότι οι υπαίτιοι είναι άγνωστοι αποδεικνύει πως η ίδια ουδεμία ανάμειξη έχει στην απόπειρα εμπρησμού του βαν της NOVA.

Πριν καταδικάσει, δε, κάθε μορφή βίας, καλεί τον κόσμο της ομάδας να την προφυλάξει από ενδεχόμενες προβοκάτσιες.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

«Σύμφωνα με τα στοιχεία των ερευνών των αρμοδίων αστυνομικών αρχών άγνωστοι είναι οι υπαίτιοι για τα συμβάντα που έλαβαν χώρα πολλή ώρα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟ-ΟΦΗ και εκτός του γηπέδου “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο επιβεβαιώνεται συνεπώς η θέση του Παναθηναϊκού, που με ανακοίνωσή του το ίδιο βράδυ είχε τονίσει ότι δεν έχει καμία σχέση με τα συμβάντα αυτά.

Μετά ταύτα καλούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να διαφυλάξει την ομάδα μας και το γήπεδο από ενδεχόμενες προβοκάτσιες που στόχο έχουν την τιμωρία του γηπέδου και του Συλλόγου.

Αυτονοήτως, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, όπως αναφέρεται και στη μήνυση του Προέδρου μας κατά των υπευθύνων της NOVA, καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας από όπου και εάν αυτή προέρχεται»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: