Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

«Καμία σχέση με την ομάδα που έχασε στο Καραϊσκάκη»

Στη βελτίωση που έδειξε η SKODA Ξάνθη, σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, απέδωσε τη νίκη επί του Άρη ο Σερζ Ντιέ.

«Καμία σχέση με την ομάδα που έχασε στο Καραϊσκάκη»
Το πραγματικό της πρόσωπο έδειξε σήμερα η SKODA Ξάνθη και γι’ αυτό επικράτησε επί του Άρη (2-0), σύμφωνα με τον Σερζ Ντιέ.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, o Αφρικανός μέσος των ακριτών τόνισε: «Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς. Αντιδράσαμε μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, δείξαμε ποιότητα και ότι δεν έχουμε σχέση μ’ εκείνη την ομάδα που έχασε στο Καραϊσκάκη». Αφού σημείωσε λοιπόν ότι «θα μας βοηθήσει αυτό το αποτέλεσμα και μας δίνει ψυχολογική τόνωση», κατέληξε:

«Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να δείχνουμε την πραγματική ποιότητα της Ξάνθης. Το μυστικό είναι να είμαστε ενωμένοι και να αποδίδουμε καλά. Οι άνθρωποι που είναι γύρω από την ομάδα κάνουν τα πάντα, οπότε και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Δεν ξέρω κάτι για το νέο προπονητή. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου και καλωσορίζω το νέο τεχνικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: