Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Αναστασίου: «Μπορούμε καλύτερα»

Καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο περιμένει από τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αναστασίου, όπως είπε στους παίκτες του. Οι παρατηρήσεις του για το ματς με τον ΟΦΗ.

Αναστασίου: «Μπορούμε καλύτερα»
Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Καλή, λοιπόν, η νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ, αλλά ο Γιάννης Αναστασίου θεωρεί πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

«Ναι μεν νικήσαμε αλλά δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η νίκη ήταν σημαντική για την ψυχολογία μας, όμως μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα», είπε στους παίκτες του ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Παράλληλα έκανε συγκεκριμένες παρατηρήσεις. «Ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες στις αρχές του β' ημιχρόνου, όμως εμείς δεν πιέσαμε όπως έπρεπε όταν είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα. Είχαμε 70% κατοχή της μπάλας, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε τις ευκαιρίες που μπορούσαμε».

Πλέον ο 40χρονος τεχνικός περιμένει να δει βελτίωση, ξεκινώντας από το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Εργοτέλη στη Λεωφόρο. «Μετά τον ΟΦΗ ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: