Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Πιπίνης: «Εμείς ξέρουμε τι δουλειά έχουμε κάνει»

Πίστη στη δουλειά που έχει γίνει έχει ο Χρήστος Πιπίνης του Αστέρα Τρίπολης, όπως τόνισε μετά και το νέο τρίποντο της ομάδας του.

Πιπίνης: «Εμείς ξέρουμε τι δουλειά έχουμε κάνει»
Μπορεί να γίνεται ιδιαίτερη κρητική στον Αστέρα Τρίπολης, για το όχι και τόσο «θερμό» ξεκίνημά του στη σεζόν, όμως ο Χρήστος Πιπίνης τονίζει πως άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας ξέρουν την δουλειά που έχει γίνει όλο αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε στο arcadia-sports:

«Η ομάδα δεν είχε δείξει το πρόσωπο που θα θέλαμε να έχει βγάλει, όμως ξέρουμε τι δουλειά έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα. Έχουμε πίστη στους εαυτούς μας, όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε ένα και καταφέρνουμε να βρούμε το δρόμο μας και να την φέρουμε ψηλά στη βαθμολογία», είπε αρχικά.

«Ο Αστέρας προσπαθεί κάθε χρόνο να είναι καλύτερος και με τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα. Θα βρούμε τον δρόμο μας. Ο προπονητής ξέρει τι πρέπει να κάνει και θα βρεθούμε στις θέσεις που μας ανήκουν».

Για την κρητική που δέχεται η ομάδα, σχολίασε: «Δεχόμαστε κρητική αλλά η δουλειά μας είναι αυτή. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μας και πρέπει να τα ξεπερνάμε αυτά. Σήμερα παίξαμε καλά και νομίζω κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση».

Για την Καλλονή, τόνισε: «Είναι μια καλή ομάδα αλλά εμείς ήμασταν καλύτεροι και δεν της αφήσαμε περιθώρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: