Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Παράπονα... παντού από τον Άρη!!

«Βράζουν» στον Άρη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους Γιώργο Σαρρή και Γιάννη Μώραλη, μεταφέροντάς τους, τα έντονα παράπονά του για την διαιτησία του Μαντάκη.

Παράπονα... παντού από τον Άρη!
Έξαλλοι είναι όλοι στην «οικογένεια» του Άρη, μετά τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Έτσι, ο Δημήτρης Ηλιάδης... ανέλαβε δράση, παίρνοντας την σκυτάλη από τους παίκτες.

Ο πρόεδρος των Θεσσαλονικέων, αν και βρίσκεται στις ΗΠΑ για προσωπικές υποχρεώσεις, παρακολούθησε κανονικά το παιχνίδι και προφανώς έχει σοβαρά παράπονα. Γι' αυτό άλλωστε είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους δύο επικεφαλής της ΕΠΟ και της Σούπερ Λίγκας, Γιώργο Σαρρή και Γιάννη Μώραλη αντίστοιχα, όπου μετέφερε στους δύο άνδρες την δυσαρέσκειά του για τον «άρχοντα» του παιχνιδιού, Μαντάκη.

Ο Ηλιάδης ζήτησε ισονομία, καθώς ξεκαθάρισε πως στα περισσότερα απ' τα μέχρι τώρα ματς των «κίτρινων», η ομάδα του έχει αδικηθεί κατάφωρα και έχουν διαμορφωθεί εις βάρος της αποτελέσματα. Συν τοις άλλοις, τους τόνισε ότι δεν προτίθεται να βλέπει τον Άρη να γίνεται «θύμα» κανενός και ζήτησε άμεσα να υπάρξουν... πράξεις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: