Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Βαρούχας στο Αθλητικό Metropolis: «Και κάποιος τυφλός θα το έδινε»

Καυστικός εμφανίστηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Παναγιώτης Βαρούχας αναφερόμενος στην διαιτησία του Μαντάκη στο χθεσινό ματς του Άρη στα Πηγάδια κόντρα στην Ξάνθη.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Για τη φάση του πεντακάθαρου πέναλτι πάνω στον Τάτο: «Τί να πω για τη φάση; Και τυφλός να είσαι το δίνεις αυτό το πέναλτι. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν το έδωσε. Μπορεί να μην το είδε, αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία. Γι? αυτό το λόγο είσαι διαιτητής και συμμετέχεις στον αγώνα, για να μπορείς να βλέπεις τέτοιες φάσεις και να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις. Πολύ περισσότερο μέσα στην περιοχή, οι διαιτητές πρέπει να εφιστούν την προσοχή τους ακόμη πιο πολύ. Στη σέντρα και να μην δώσεις ένα φάουλ δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Στην περιοχή είναι διαφορετικά τα πράγματα. Είναι ενα χοντρό λάθος. Μπορεί να άλλαζε τη μορφή του αγώνα. Και απορώ πως ο Πανόπουλος δεν έβγαλε καμιά ανακοίνωση γιατί μας έχει συνηθίσει και σε τέτοια πράγματα...»

Για τις δηλώσεις του Τάτου μετά το ματς: «Όταν ο διαιτητής κάνει λάθος πρώτοι εμείς θα πούμε έκανες λάθος. Οι παίκτες ας κάνουν και τη δική τους αυτοκριτική. Γιατί στο προηγούμενο ματς ο Τάτος έριξε κουτουλιά, και ο διαιτητής του τη χάρισε».

Για το αν θα τιμωρηθεί ο Μαντάκης: «Δεν πιστεύω ότι θα περάσει έτσι του Μαντάκη. Βέβαια, δεν είναι ό, τι το καλύτερο το να κόβεις κεφάλια διαιτητών, ωστόσο, δεν μπορεί να γίνει αλλιώς. Τα αρμόδια όργανα θα επιληφθούν του θέματος».

Για τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις των διαιτητών: «Έως τώρα έχουμε καλές διαιτησίες οι οποίες δεν έχουν προβληματίσει τον κόσμο. Σαφώς, τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο,αν ένας διαιτητής κάνει επαναλαμβανόμενα λάθη πρέπει να πηγαίνει σπίτι του. Από τη στιγμή που αμείβονται με τόσο υψηλές αποδοχές πρέπει να είναι αντάξιοι των προσδοκιών που υπάρχουν γι' αυτούς. Αν δεν αξίζουν να μπουν άλλοι να δείξουν περισσότερα πράγματα. Δεν παντρεύεται κανείς τη θέση».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: