Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

«Φορτσάρει» ο Φιγκερόα!!

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα αρχίζει ν' ανεβάζει σιγά-σιγά ρυθμούς. Ο Αργεντινός εκπλήσσει ευχάριστα το τεχνικό τιμ και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Εργοτέλη.

«Φορτσάρει» ο Φιγκερόα!
Ο Παναθηναϊκός περιμένει την αγωνιστική ετοιμότητα του Λουτσιάνο Φιγκερόα κι απ’ ότι φαίνεται η αναμονή δεν θα είναι μεγάλη.

Ο Αργεντινός πηγαίνει πολύ καλύτερα απ’ αυτό που περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας στις προπονήσεις. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να είναι στην αποστολή στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, την Τετάρτη, για τη β φάση Κυπέλλου και αν το κρίνει ο Γιάννης Αναστασίου να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Αυτή, φυσικά, είναι μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη για τον προπονητή της ομάδας, που θα έχει ένα ακόμη ισχυρό "όπλο" για την επιθετική του γραμμή, μετά τον Μάρκους Μπεργκ. Παράλληλα, ο Αργεντινός, που είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο, μπορεί να αποτελέσει "μαγνήτη" για τους φίλους της ομάδας που θέλουν να πάνε να δουν το ματς της Τετάρτης.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι στην αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League θα συζητηθεί, εκτός των άλλων, και το θέμα της επίθεσης στο βαν της Nova. Από τον Παναθηναϊκό, πάντως, απορούν με αυτή την κίνηση, τονίζοντας ότι σε άλλα τέτοια ή χειρότερα γεγονότα, δεν υπήρξε τέτοια κινητικότητα. Μάλιστα, τονίζουν ότι η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρει ότι τα όσα έγιναν έξω από το γήπεδο δεν συνέβησαν από οπαδούς του ΠΑΟ, αλλά από αγνώστους και πως, σύμφωνα πάλι με την ανακοίνωση, τα επεισόδια δεν αφορούσαν το βαν της Nova, αλλά των εμπλεκόμενων και της αστυνομίας και εν τέλει κατέληξε στο βαν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: