Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Θα ξεχειλίζει… μόνο από παλμό!!

Κινήσεις προκειμένου στους αγώνες του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ να παρέχονται ασφάλεια και ανέσεις στους φίλους της ομάδας κάνουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ, με στόχο να μην επαναληφθούν τα περσινά.

Θα ξεχειλίζει… μόνο από παλμό
Ένα ΟΑΚΑ που θα είναι υπόδειγμα και θα παρέχει στους φίλους του Παναθηναϊκού ανέσεις, αλλά και ασφάλεια για την παρακολούθηση των αγώνων της αγαπημένης τους ομάδας θέλουν να παρουσιάσουν φέτος οι άνθρωποι της ΚΑΕ.

Μετά από όσα έγιναν πέρσι, με τους οπαδούς να «στοιβάζονται» στις κερκίδες στα παιχνίδια των προημιτελικών της Ευρωλίγκας απέναντι στην Μπαρτσελόνα δημιουργώντας ακόμη και ζήτημα ασφαλείας, με αποτέλεσμα να υπάρξει βαριά τιμωρία της έδρας από την Ευρωλίγκα, οι «πράσινοι» παίρνουν μέτρα. Απόφαση της διοίκησης είναι να τηρείται αυστηρά ο αριθμός των θεατών και των θέσεων στο ΟΑΚΑ, να μην επιτρέπεται η είσοδος σε κανέναν δίχως εισιτήριο ή ονομαστική διαπίστευση και το γήπεδο να ξεχειλίζει μόνο από ενθουσιασμό.

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός είχε τιμωρηθεί αρχικά με τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και βαρύ χρηματικό πρόστιμο, ενώ μετά την έφεση που κατατέθηκε η ποινή μειώθηκε στις δύο αγωνιστικές. Οι «πράσινοι» θα εκτίσουν την τιμωρία τους στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με τη Λαμποράλ Κούτσα και της τέταρτης με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: