Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Έξαλλος με την διαιτησία ο Τάτος!!

Πυρ και μανία ο Ανδρέας Τάτος με την διαιτησία στο παιχνίδι του Άρη με την Ξάνθη. «Ντροπή να παίζουν με την ιστορία της ομάδας μας», είπε μεταξύ άλλων.

Έξαλλος με την διαιτησία ο Τάτος
«Έβραζε» με τις διαιτητικές αποφάσεις ο Ανδρέας Τάτος. Μετά την ήττα του Άρη από την Ξάνθη (2-0), ο διεθνής μεσοεπιθετικός «ξέσπασε», λέγοντας μεταξύ άλλων πως κανείς δεν μπορεί να παίζει με την ιστορία των «κίτρινων».

«Όσο και να μας πολεμάνε, δεν φοβάμαι», το σχόλιό του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, όπου ελπίζει με την επιστροφή του Αγκάνθο να λυθεί το πρόβλημα στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Δεν σκεφτόμασταν ότι θα το χάσουμε. Είναι ντροπή κάποιοι να παίζουν με το όνομα του Άρη. Πρέπει να υπάρξει κάποια αλλαγή για τη διαιτησία Παίξαμε καλά, είχαμε δυο δοκάρια, δεν καταφέραμε όμως να σκοράρουμε. Ελπίζουμε με την επιστροφή του Αγκάνθο να αλλάξει το σκηνικό. Όσο και να μας πολεμάνε δεν φοβάμαι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Ο κόσμος μπορεί να πικραίνεται αλλά αυτό θα αλλάξει. Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να πάρουν το βάρος στα χέρια του και να αλλάξουν τα δεδομένα για την ομάδα μου. Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί που δημιουργούν πρόβλημα αλλά δεν είναι εικόνα αυτή της διαιτησίας., Τα παιδιά έπαιξαν καλά, δείξαμε ένα καλό πρόσωπο και επιμένουμε. Κάποια τραβήγματα έχω και πιστεύω να τα ξεπεράσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: