Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η σύγκρουση των εκπλήξεων!!

Η αναμέτρηση της Ίντερ με τη Φιορεντίνα ξεχωρίζει στην πέμπτη αγωνιστική της Serie A. Εύκολο έργο για τη Νάπολι, επικίνδυνες έξοδοι για Ρόμα και Γιουβέντους.

Η σύγκρουση των εκπλήξεων
Λίγοι θα περίμεναν τόσο καλό ξεκίνημα στη Serie A από Ίντερ και Φιορεντίνα. Οι δύο ομάδες, που συγκατοικούν στους δέκα βαθμούς, μονομαχούν για την πέμπτη αγωνιστική στο «Μεάτσα». Ο Βάλτερ Ματσάρι δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κίβου και Ζανέτι, ενώ στον αντίποδα για τους «βιόλα» αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μάριο Γκόμεζ.

Η εκ των πρωτοπόρων Νάπολι έχει θεωρητικά εύκολο έργο υποδεχόμενη τη νεοφώτιστη και… άποντη Σασουόλο με μοναδικό πρόβλημα την απουσία του Μάτζιο. Η άλλη ομάδα της κορυφής, Ρόμα, μετά το θρίαμβο επί της Λάτσιο στο ντέρμπι της πρωτεύουσας (2-0) δοκιμάζεται στη Γένοβα από τη Σαμπντόρια δίχως τους Ντέστρο, Μπράντλεϊ και Λόμποντ.

Η Γιουβέντους με τη σειρά της παίζει με την Κιέβο στη Βερόνα χωρίς τους Πέπε, Ρουμπίνιο και Κάσερες. Η Μίλαν, που έχει μόλις τέσσερις βαθμούς σε ισάριθμα ματς, συναντά τον Παναγιώτη Κονέ στην Μπολόνια. Ο τιμωρημένος Μπαλοτέλι ήρθε να προστεθεί στο απουσιολόγιο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι που περιλαμβάνει επίσης τους Ελ Σαραουί, Μοντολίβο, Κακά, Μπονέρα, Ντε Σίλιο, Σιλβέστρ και Πατσίνι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πέμπτης αγωνιστικής:

Τρίτη 24/9

Ουντινέζε-Τζένοα 21:45

Τετάρτη 25/9

Μπολόνια-Μίλαν 21:45
Κιέβο-Γιουβέντους 21:45
Λάτσιο-Κατάνια 21:45
Λιβόρνο-Κάλιαρι 21:45
Νάπολι-Σασουόλο 21:45
Πάρμα-Αταλάντα 21:45
Σαμπντόρια-Ρόμα 21:45
Τορίνο-Βερόνα 21:45

Πέμπτη 26/9

Ίντερ-Φιορεντίνα 21:45
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: