Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Όλα τα’ χε, η γκαντεμιά του έλειπε!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» μετά την τέταρτη ήττα σε πέντε ματς για τον Άρη, αυτή τη φορά από την Ξάνθη. Τα δοκάρια, οι ευκαιρίες και οι βαθμοί!
Η σεζόν για τον Άρη έχει ξεκινήσει χάλια. Γκολ δεν μπορεί να βάλει με τίποτα, καλή μπάλα δεν παίζει τις πρώτες αγωνιστικές, υπάρχει γκρίνια για τον έναν βαθμό, ενώ κάνει και λάθη αμυντικά. Με λίγα λόγια, όλα στραβά πάνε.
Τον έλεγχο
Κάπως έτσι, άλλωστε, ξεκίνησε και το ματς στην Ξάνθη, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία από το ξεκίνημα, να προηγούνται και να έχουν τον έλεγχο του ματς.
Όλα για όλα
Ο Άρης, όμως, του β’ ημιχρόνου ήταν ανεβασμένος. Δεν πτοήθηκε ούτε από το 1-0, ούτε από το πέναλτι που δεν του έδωσε ο διαιτητής. Και μπήκε μέσα για να τα παίξει όλα για όλα. Για να κάνει την αντεπίθεσή του και στο τέλος να έχει σχεδόν τις τριπλάσιες τελικές προσπάθειες.
Να τραβάει τα μαλλιά του
Σα να μην του έφταναν, λοιπόν, του Άρη όσες αναποδιές έχει να αντιμετωπίσει φέτος, ήρθε να προστεθεί και η γκαντεμιά. Όταν, δηλαδή, χάνεις 1-0 κι έχεις δυο δοκάρια, τότε τραβάς τα μαλλιά σου που δεν ισοφαρίζεις. Και μετά μιλάει ο νόμος της μπάλας για όποιον χάνει τις ευκαιρίες. Έτσι έγινε το 2-0.
Εύστοχος
Επί της ουσίας, βέβαια, ο Άρης θα μπορούσε να είναι πιο εύστοχος στις τέσσερις, πέντε καλές φάσεις που είχε και να πάρει αποτέλεσμα από την σαφώς βελτιωμένη Ξάνθη. Όπως, φυσικά, να ήταν και πιο σοβαρός στην άμυνα για να μην φάει δυο τόσο εύκολα γκολ όπως τα αποψινά.
Φοβισμένα
Φαίνεται, όμως, ότι ο Άρης έχει φορτωθεί με άγχος. Αυτός ο ένας πόντος στην βαθμολογία λειτουργεί πολύ πιεστικά και τα πόδια βαραίνουν. Γι’ αυτό κατέβηκε τόσο φοβισμένα και σήμερα στην αρχή. Μέχρι που μετά το 1-0 βγήκε στο β’ μέρος αποφασισμένος για όλα. Τον φρέναραν τα δοκάρια, όμως, όπως είπαμε.
Σε άσχημη
Ο Άρης έχει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Βρίσκεται ήδη σε πολύ άσχημη βαθμολογική θέση, με 17 ομάδες να έχουν καλύτερη συγκομιδή απ’ αυτόν. Αυτή είναι η πραγματικότητα και δεν γίνεται να αγνοηθεί.
Κι αν χαθεί το τρένο;
Υπάρχει μια ελπίδα, όμως. Κι αυτή η ελπίδα είναι η εμφάνιση του β’ μέρους. Ο Άρης όχι μόνο πάλεψε, αλλά δημιούργησε κιόλας. Έδειξε, δηλαδή, κάποια καλά σημάδια. Αν και σ’ άλλα ματς παίξει όπως στο β’ ημίχρονο με την Ξάνθη, τότε θα έρθουν και οι βαθμοί. Διαφορετικά, αν αρχίσει να συσσωρεύεται η απογοήτευση, τότε το έργο της σωτηρίας θα δυσκολεύει όλο και πιο πολύ κάθε αγωνιστική, με κίνδυνο το τρένο να χαθεί…
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: