Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Υπάρχει κι άλλος ..."Στέφενς" στη Σούπερ Λίγκα!!

Ποιος είναι ο κόουτς που... τραβάει τα ίδια με τον προπονητή του ΠΑΟΚ; Σε τι μοιάζουν και γιατί γίνεται η σύγκριση; Το θέμα έχει ο sportdog!Ο Σάκης Τσιώλης φρόντισε το Σάββατο μετά τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στην Καλλονή να... αποθεώσει τους Καϋμενάκη και Μπάκο και οι «κακές γλώσσες» λένε πως καλά έκανε, γιατί η ομάδα φτιάχτηκε από αυτούς. Είναι κοινό μυστικό άλλωστε στην Τρίπολη, πως πολλές μεταγραφές αποτελούν προσωπικές επιλογές του Καυμενάκη μέσω συγκεκριμένων agent που εμπιστεύεται και όχι του προπονητή.
Για αυτό και πολλοί ισχυρίζονται ότι ο Τσιώλης... θυμίζει Στέφενς, για τον οποίο επίσης γνωρίζουμε ότι δεν έχει επιλέξει τους περισσότερους παίκτες του ΠΑΟΚ. Βέβαια, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός σε καμία περίπτωση δεν έχει το ειδικό βάρος του Ολλανδού και για αυτό έχει... ζόρια, όπως στην περίπτωση του Γκρατσίνι.
Πρόκειται για ένα 10αρι παλιάς κοπής και όπως γράφει η στήλη «sportdog penalty», αποτελεί ποδοσφαιρική "καψούρα"του Καυμενάκη. Ο Τσιώλης ωστόσο δεν... καταλαβαίνει από αυτά και για αυτό του κάνει... γυμνάσια.
Ο "Magico" είναι ίσως ο πιο τεχνίτης παίκτης του Αστέρα και για αυτό ο εκ των ιδιοκτητών του ...τρελαίνεται όταν ο κόουτς δεν τον ξεκινάει στην 11άδα. Όπως συνέβη για παράδειγμα με τον Απόλλωνα την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο Καυμενάκης έμαθε πως ο Γκρατσίνι δεν θα ξεκινούσε (έπαιξε 8΄) και έφυγε έξαλλος από το ξενοδοχείο της ομάδας.
Βέβαια την επόμενη αγωνιστική και παρότι ο Αστερας έπαιζε στον ΟΦΗ, ο 32χρονος μέσος ήταν βασικός και πήρε τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής (65΄), ενώ το Σάββατο με την Καλλονή πάλι ήταν στην αρχική ενδεκάδα και έπαιξε μέχρι το 66'.
Ο Σάκης για να...δικαιολογηθεί συνηθίζει να συγκρίνει τον "μονοδιάστατο" Γκρατσίνι με τον Ράγιος που έκανε τα πάντα και "λείπει πολύ στην ομάδα". Σύμφωνα με τον αστικό μύθο η... διαχείριση του Γκρατσίνι είναι και το "μήνυμα" του Τσιώλη στη διοίκηση επειδή δεν του έκαναν τα μεταγραφικά χατίρια
Του στυλ: εσείς διαλέξατε ποιοι θα αποκτηθούν, αλλά το ποιοι θα παίζουν το αποφασίζω εγώ! Με τον Γκρατσίνι να έχει μόλις 37,5΄ μ.ο. συμμετοχής, σίγουρα κάτι λέει...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: