Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

«Λογικές οι υψηλές απαιτήσεις του κόσμου»

Πρώτος στόχος του Πανιωνίου είναι η γρήγορη σωτηρία και μετά ό,τι καλύτερο έρθει, όπως είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Τον πρώτο λόγο για το τίτλο ο Ολυμπιακός», πρόσθεσε.

«Λογικές οι υψηλές απαιτήσεις του κόσμου»
Ρεαλιστικός στόχος του Πανιωνίου είναι να σωθεί όσο το δυνατό γρηγορότερα, όπως τόνισε τον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο αμυντικός των Νεοσμυρνιωτών αφού δικαιολόγησε τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν από τον κόσμο της ομάδας, υπογράμμισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν για το καλύτερο πλασάρισμα στο τέλος του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την μάχη του τίτλου, έχρισε τον Ολυμπιακό ως το μεγάλο φαβορί γι' αυτόν, αλλά κι ο ΠΑΟΚ θα έχει δεδομένα τις ευκαιρίες του.

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Για το ματς με τον Εργοτέλη: «Γενικά είμαστε ικανοποιημένοι από τον βαθμό της ισοπαλίας. Όταν δεν χάνεις και έχεις μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα (από τον ΠΑΟΚ) σημαίνει πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Θα προσπαθήσουμε και για κάτι καλύτερο στη συνέχεια και θα δούμε. Ο Εργοτέλης είναι αξιόλογη ομάδα. Ο κ. Πετράκης τους έχει δουλέψει πολύ καλά, είχαμε μπλοκάρει κάποια ατού τους. Πιστεύω πως δεν θα κινδυνεύσει, όπως άλλες ομάδες. Όταν δεν έχεις παίξει με όλους, δεν νομίζω ότι πρέπει να κρίνεις ποιος είναι σε χειρότερη μοίρα».

Για τον στόχο του Πανιωνίου: «Ο στόχος είναι να σωθούμε όσο το δυνατό γρηγορότερα, καθώς πλέον στον Πανιώνιο, πάνω από όλα μπαίνει η σωτηρία. Ο κόσμος της ομάδας έχει μάθει να παίρνει Κύπελλα, να βλέπει την ομάδα στην Ευρώπη, να έχει στο ρόστερ του παίκτες, όπως τον Ρεκόμπα. Λογικά έχει απαιτήσεις. Εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε για το καλύτερο και μακάρι να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Κι εγώ αν ήμουν οπαδός της ομάδας, τις ίδιες υψηλές θα είχα ως απαιτήσεις, βάσει του παρελθόντος».

Για τη περσινή σε σχέση με την φετινή σεζόν: «Πέρσι ο κορμός ήταν λίγο πιο γεμάτος, με τον Φανούρη, τον Ρόκα και τον Σάμαρη πχ. Πλέον έχουν φύγει αυτοί, έχουν έρθει νέοι και σιγά-σιγά βρισκόμαστε μεταξύ μας. Στα πρώτα ματς δεν μπορούσαμε να κρίνουμε πολλά, αλλά όσο περνάει ο καιρός... δένουμε περισσότερο».

Για την μάχη του πρωταθλήματος: «Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο, γιατί εκεί βρίσκεται τόσα χρόνια και ξέρει πως να διαχειρίζεται. Αξιόλογος πολύ φέτος και ο ΠΑΟΚ, μπορεί να κάνει την μισή ευκαιρία γκολ. Αυτές οι δύο ομάδες θα παλέψουν, πολύ καλός και ο Ατρόμητος, που έχει μείνει λίγο πίσω, όμως».

Δεν υπάρχουν σχόλια: