Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Μώραλης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για την φιλοξενία»

Ευχαριστημένος από τις συνθήκες διεξαγωγής του ντέρμπι «αιωνίων» έμεινε ο Γιάννης Μώραλης που έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την φιλοξενία.

Μώραλης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για την φιλοξενία»
«Το παιχνίδι τέλειωσε ομαλά και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους γι’ αυτό», τόνισε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης μετά το ντέρμπι «αιωνίων» και στη συνέχεια –ως παράγοντας του Ολυμπιακού- έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την πολύ καλή φιλοξενία που είχε η ομάδα του και δεσμεύτηκε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα ανταποδώσουν στο δεύτερο γύρο.

«Τηρουμένων των αναλογιών έγινε μία μεγάλη προσπάθεια από την Αστυνομία και τις δύο ομάδες και το παιχνίδι τελείωσε ομαλά. Ξέραμε ότι θα γίνουν κάποια περιστατικά όπως και έγιναν, αλλά το ντέρμπι τελείωσε ομαλά και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Σαν παράγοντας του Ολυμπιακού θέλω να πω ότι η φιλοξενία του Παναθηναϊκού ήταν πολύ καλή. Θέλω να επικρατήσουν τα ίδια μέτρα και οι ίδιες συμπεριφορές στο δεύτερο γύρο στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: