Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

«Δίκαιη η νίκη του Ηλυσιακού»

Τα Τρίκαλα ηττήθηκαν από τον Ηλυσιακό στα Ιλίσια και ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Φλεβαράκης, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των γηπεδούχων.

«Δίκαιη η νίκη του Ηλυσιακού»
Ούτε στην τέταρτη αγωνιστική κατάφεραν να κάνουν σεφτέ τα Τρίκαλα στην Α1, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ηλυσιακό. Ο τεχνικός των Θεσσαλών –και πρώην των «κιτρινόμαυρων»- χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των αντιπάλων αφήνοντας ωστόσο υπαινιγμούς για τη διαιτησία.

«Η νίκη του Ηλυσιακού ήταν δίκαιη. Εμείς καταφέραμε να αφοπλίσουμε τους έμπειρους παίκτες των αντιπάλων μας, ενώ η άμυνα ζώνης έκανε τη δουλειά της όμως όταν δεν βάζεις μπροστά δεν έχεις ελπίδες. Επίσης θεωρώ ότι οι διαιτητές στα κρίσιμα σημεία δεν είχαν τα ίδια κριτήρια, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν μειώνει τη νίκη του Ηλυσιακού. Θεωρώ ότι θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ ώστε να ενισχυθούμε. Θέλουμε δουλειά στην επίθεση», δήλωσε ο προπονητής των Τρικάλων, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ηλυσιακό για την υποδοχή που του επιφύλασσε, καθώς πριν από την έναρξη της αναμέτρησης τού δόθηκε ανθοδέσμη από τον Νίκο Χατζή.

Ικανοποιημένος από τη νίκη ο Λιόγας

Η νίκη για τον Ηλυσιακό κόντρα στα Τρίκαλα ήταν απαραίτητη και η επίτευξή της άφησε ικανοποιημένο τον Δημήτρη Λιόγα.

Ικανοποιημένος από τη νίκη ο Λιόγας
Ο Ηλυσιακός πήρε στην έδρα του την πρώτη νίκη του για φέτος κόντρα στα Τρίκαλα, για την 4η αγωνιστική της Α1, κάτι που μόνο ικανοποιημένο άφησε τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Λιόγα.

«Για μας ήταν ένας τελικός και το γεγονός ότι νικήσαμε με αφήνει ικανοποιημένο. Τα Τρίκαλα είναι πολύ δουλεμένη ομάδα και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι χάνουν δύσκολα. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ στην άμυνα και εξουδετερώσαμε τα ατού των αντιπάλων μας. Ξεκινήσαμε μουδιασμένα, όμως στο δεύτερο δεκάλεπτο βρήκαμε ρυθμό και πήραμε μια σημαντική διαφορά. Στο τρίτο δεκάλεπτο η άμυνα ζώνης του κ. Φλεβαράκη σε συνδυασμό με κάποια ελεύθερα σουτ που δεν βάλαμε έδωσαν το δικαίωμα στα Τρίκαλα να κλείσουν το σκορ, όμως μένοντας πιστοί στο αμυντικό μας πλάνο τα καταφέραμε», ανέφερε ο κόουτς των Ιλισιωτών.

Από την πλευρά των παικτών, ο Ντι Τζέι Στέφενς, σχολίασε: «Όλη την εβδομάδα δουλεύαμε στην άμυνα και αυτό φάνηκε. Δώσαμε και την ψυχή μας στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη. Όταν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τη ζώνη των αντιπάλων μας, ο κόουτς μας είπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και κάνοντας αυτό ακριβώς πήραμε το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: