Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Μανιάτης: «Θα νικήσουμε Μπενφίκα και ΠΑΟΚ»

Λίγη ώρα μετά το φινάλε του ντέρμπι, όμως ο Γιάννης Μανιάτης στρέφει ήδη το ενδιαφέρον στα παιχνίδια με Μπενφίκα και ΠΑΟΚ που ακολουθούν για τον Ολυμπιακό.

Μανιάτης: «Θα νικήσουμε Μπενφίκα και ΠΑΟΚ»
Σημαντική νίκη, η οποία όμως ήρθε με άγχος για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Γιάννη Μανιάτη. Ο αρχηγός των νικητών μίλησε λίγο μετά το 1-0 επί του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε αλλά και για αυτές που ακολουθούν με Μπενφίκα και ΠΑΟΚ.

«Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πιστεύαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν παίξαμε το ποδόσφαιρου που παίξαμε στα τελευταία παιχνίδια και ένας λόγος ήταν πως είχαμε και άγχος. Τώρα κοιτάμε μπροστά, είναι μια σημαντική νίκη, η οποία όμως, δεν θα μας κρατήσει εδώ.

Όλα τα παιχνιδία είναι σημαντικά. Έχουμε δύσκολο μήνα μπροστά μας. Έχουμε μια ομάδα με βάθος και όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή. Σίγουρα θα υπάρξει κούραση την Τρίτη αλλά με την βοήθεια του κόσμου, οι παίκτες θα είναι έτοιμοι να πάρουν τη νίκη με την Μπενφίκα.

Είμαστε έτοιμοι και για Μπενφίκα και για ΠΑΟΚ. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, άσχετα αν σήμερα δεν έπαιξε πολύ καλά. Μπορούμε να κερδίσουμε και τα άλλα δύο παιχνίδια.

Για μένα είναι πολύ σημαντικό να φοράω περιβραχιόνιο. Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά αρχηγός μας είναι ο Αβραάμ. Για μένα είναι τιμή. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι παίξαμε για εμάς, για τη φανέλα μας, τον κόσμο μας και τον πρόεδρό μας. Αυτό είπα στα παιδιά και αυτό κάναμε», ήταν τα λόγια του Μανιάτη.


Φουστέρ: «Κι άλλη χαρά στον κόσμο μας την Τρίτη»

Απόλυτα ικανοποιημένος για τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (1-0) και βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει σε αυτή, δήλωσε ο Νταβίντ Φουστέρ.

Μιλώντας στη NOVA, ο Ισπανός παραδέχθηκε πως οι «ερυθρόλευκοι» συνάντησαν δυσκολίες, αλλά τόνισε πως το μυαλό τους είναι πλέον μονάχα στο παιχνίδι της Τρίτης για το Champions League.

«Ήταν μια δύσκολη και σημαντική νίκη η σημερινή. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολη η ατμόσφαιρα που θα συναντήσουμε, αλλά πήραμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και τώρα μπορούμε να κοιτάξουμε και τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας», είπε αρχικά ο Φουστέρ.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι φέτος θεωρεί αρκετά καλή την προσωπική του απόδοση και στάθηκε στην καλή συνεργασία του με τον Μήτρογλου (απ’ την οποία προέκυψε και σήμερα το γκολ), τόνισε ότι η κούραση δεν μπορεί ν’ αποτελέσει εμπόδιο ενόψει Μπενφίκα:

«Ενέργεια γι’ αυτά τα παιχνίδια βρίσκεις πάντα. Ήταν δύσκολο και πολύ κουραστικό το σημερινό ματς, αλλά νομίζω ότι θα είμαστε απολύτως έτοιμοι την Τρίτη να δώσουμε μια ακόμα μεγάλη χαρά στον κόσμο μας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: