Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Πάρντιου: «Στείλαμε το μήνυμα»

Νίκη – μήνυμα προς τους οπαδούς της Νιούκαστλ για τις δυνατότητες της ομάδας και τη στήριξη που χρειάζεται, ήταν αυτή επί της Τσέλσι, σύμφωνα με τον Άλαν Πάρντιου! Νιούκαστλ, Πάρντιου
η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και ο τεχνικός των νικητών, υποστήριξε:
Οι «καρακάξες» επιβλήθηκαν 2-0 των «μπλε» του Λονδίνου για τη 10
«Είχαμε σπαταλήσει τόση ενέργεια μεσοβδόμαδα στο παιχνίδι του Λιγκ Καπ που σήμερα αποφασίσαμε να κρατήσουμε δυνάμεις και να μην ξεκινήσουμε δυναμικά στο ματς. Αφήσαμε την Τσέλσι να έχει την κατοχή της μπάλας, όμως στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές που κάναμε, πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Τα γκολ ήρθαν και σε πολύ καλό χρονικό σημείο».
Ο Πάρντιου, συνέχισε λέγοντας: «Έχουμε καλό κλίμα στην ομάδα και σωστή νοοτροπία. Παίζουμε καλά, είμαστε ενωμένοι και αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον ιδιοκτήτη του συλλόγου μας, Μάικλ Άσλεϊ και σε όλους τους οπαδούς μας. Είμαι χαρούμενος για την ομάδα μας, θέλουμε τον Τύπο της περιοχής (σ.σ. με τον οποίο ο σύλλογος βρίσκεται σε κόντρα) να είναι στο πλευρό μας και αυτή η νίκη ήταν κι ένα μήνυμα προς τους οπαδούς μας, για να καταλάβουν ότι μπορούμε. Φέτος, μας βοηθάει και το γεγονός ότι δεν έχουμε αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Γιουρόπα Λιγκ και είμαστε πιο ήρεμοι…». 
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: