Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Διαμαντής: «Ένα ματς ‘τελικός’»

Τη σημασία που έχει για τον Απόλλωνα Αθηνών το σημερινό παιχνίδι με τη Βέροια στη Ριζούπολη εξήγησε ο Δημήτρης Διαμαντής, μιλώντας στο Novasports.

Διαμαντής: «Ένα ματς ‘τελικός’»
Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι του Απόλλωνα Αθηνών με τη Βέροια στη Ριζούπολη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Δημήτρης Διαμαντής.

Ο 34χρονος μέσος υποστήριξε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα παίξουν για τη νίκη και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος άσος στο Novasports

«Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι τελικός. Μόνο η νίκη υπάρχει στο μυαλό μας και όποια παιδιά χρησιμοποιηθούν θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις πόντους», δήλωσε αρχικά.

Για το ποια θεωρεί πως είναι τα δυνατά σημεία της Βέροιας:

«Σίγουρα διαθέτει πάρα πολύ καλούς μεσοεπιθετικούς με καλά τελειώματα. Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ τα άκρα τους γιατί είναι πολύ δυνατοί. Αν μπορέσουμε να απομονώσουμε κάποιες μονάδες θα καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για το γεγονός ότι ο Απόλλωνας προηγείται στο σκορ αλλά τελικά δεν καταφέρνει να πάρει τη νίκη:

«Σίγουρα έχουμε προηγηθεί σε πολλά παιχνίδια, όμως το μεγαλύτερο μειονέκτημα της ομάδας δεν είναι ότι γυρίζουν τα παιχνίδια αλλά ότι δεχόμαστε γκολ και δείχνουμε να τα παρατάμε. Πιστεύω ότι ο δικός μας ο κακός εαυτός τους επιτρέπει να γυρίζουν τα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: