Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

«Άσχημη στιγμή να αντικαθιστάς κάποιον τραυματία»

Στην άσχημη στιγμή που τον έφερε να αντικαθιστά κάποιον τραυματία συμπαίκτη του στάθηκε ο Ινίγκο Λόπεθ, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Εργοτέλη.

«Άσχημη στιγμή να αντικαθιστάς κάποιον τραυματία»
Ο Ισπανός αμυντικός του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Μιγκέλ Βίτορ και του ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση, πως είναι τυχερός που έζησε για τρίτη φορά στην καριέρα του «ανατροπή» στις καθυστερήσεις, ενώ στάθηκε στην ικανότητα του Βούκιτς στις στημένες φάσεις.

Αναλυτικά: «Αυτή είναι η τρίτη φορά που ζω κάτι τέτοιο στην καριέρα μου, δηλαδή να κρίνεται ένα ματς της ομάδας μου στην τελευταία φάση και αισθάνομαι πολύ τυχερός που το ζω. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ήταν 1-1 μέχρι το τέλος, μέχρι που ο Βούκιτς σκόραρε. Όλοι ξέρουμε ότι ο Βούκιτς είναι πολύ καλός στα στημένα και όλοι ελπίζαμε όταν τον είδαμε να σουτάρει.

Είναι πολύ άσχημο να παίζεις, γιατί χτύπησε ένας συμπαίκτης σου κι εύχομαι ο Μιγκέλ να γίνει γρήγορα καλά. Όποτε μου ζητήσει ο προπονητής να βοηθήσω εγώ είμαι έτοιμος, αλλά είναι δύσκολο να παίξεις καλά μετά από δυο μήνες αποχής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: