Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

«Κινδύνευσα να χάσω το χέρι μου»

Στο γεγονός πως η κροτίδα που έσκασε δίπλα του θα μπορούσε να του δημιουργήσει σοβαρή ζημιά στο χέρι στάθηκε ο Ντανιέλ Πράνιτς, μετά τη λήξη του ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

«Κινδύνευσα να χάσω το χέρι μου»
Ο Κροάτης διεθνής μέσος των «πράσινων» τόνισε πως έβγαλε το αντικείμενο γρήγορα έξω, ώστε να μη διακοπεί το παιχνίδι, όμως αν αργούσε θα μπορούσε να χάσει το χέρι του. Θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός είχε περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρει και αδικείται από το αποτέλεσμα και πως κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα δεν έπρεπε να χαθεί η συγκέντρωση, όπως συνέβη στο τελευταίο λεπτό.

Αναλυτικά: «Είδα τον διαιτητή από την αρχή του αγώνα νευρικό. Δεν ήθελα να πάρει αφορμή από κάτι τέτοιο και να διακόψει τον αγώνα. Πήγα να πετάξω το αντικείμενο για να μη το δει ο διαιτητής. Αν το έπιανα ένα ή δύο δευτερόλεπτα αργότερα, θα έχανα το χέρι μου.

Εμείς είχαμε περισσότερες ευκαιρίες και μπορούσαμε να σκοράρουμε. Στο πρώτο μέρος, παίξαμε με πολλές βαθιές μπαλιές, αλλά στο δεύτερο βρήκαμε τους χώρους και κάναμε ευκαιρίες, χωρίς να καταφέρουμε να σκοράρουμε.

Είχαμε απέναντί μας μία πολύ καλή ομάδα με ποιότητα. Χάσαμε για ένα λεπτό τη συγκέντρωσή μας και το πληρώσαμε στην τελευταία φάση. Ίσως να έπρεπε να κάνουμε φάουλ για να σταματήσουμε τη φάση και να μη χάσουμε το ντέρμπι.

Σίγουρα, ήμασταν καλύτεροι και δεν αξίζαμε να χάσουμε. Ο Ολυμπιακός δεν έκανε ευκαιρίες, πέρα από το γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: