Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

«Σόου» στο ΟΑΚΑ!!

Στον δρόμο των επιτυχιών θέλει να παραμείνει η ΑΕΚ, σημειώνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη της -παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας πολλά γκολ- , στο σημερινό παιχνίδι με την Τριγλία Ραφήνας.

«Σόου» στο ΟΑΚΑ!
Στην αγωνιστική δράση επιστρέφει η ΑΕΚ μετά από δύο εβδομάδες απραξίας, λόγω της αναβολής του αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής με τον Ηρόδοτο στην Κρήτη, και σήμερα υποδέχεται την Τριγλία Ραφήνας στο ΟΑΚΑ (15:15, Novasports 3).

Η συγκεκριμένη, όμως, απραξία θεωρείται ευεργετική για την «Ένωση», αφού ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολόγιζε τέσσερις επιθετικούς και έχει τον Παυλή, τον Ράμα, τον Ντακόλ και τον Μπρέτσεβιτς στη διάθεσή του.

Παράλληλα, στην «κιτρινόμαυρη» αποστολή είναι και ο Ανάκογλου, ο οποίος δύσκολα θα ξεκινήσει ως βασικός.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι παίκτες του 37χρονου προπονητή καλούνται να παίξουν ωραίο ποδόσφαιρο κόντρα στην ομάδα της Ανατολικής Αττικής, πετυχαίνοντας παράλληλα πολλά γκολ και να ευχαριστήσουν τους ΑΕΚτζήδες που θα βρεθούν σήμερα στο Στάδιο της Καλογρέζας.

«Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε καθημερινά, τότε δεν θα έχουμε προβλήματα», υπογράμμισε ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

«Δεν θα πρέπει όμως να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο και δεν πρέπει να χάσουμε τη συγκέντρωσή μας σε όλο το παιχνίδι».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τώρα, ο Δέλλας θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καραγκιολίδη, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Αργυρίου, Σταθάκη, Ρόβα και Πεταυράκη. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κορδέρο με τον Γεωργέα, στα πλάγια θα είναι οι Γροντής και Πόποβιτς.

Σε ρόλο επιτελικού θα αγωνιστεί ο Ντακόλ, με τον Μπρέτσεβιτς να είναι ο μοναδικός προωθημένος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Βούρας, Τσουκαλάς, Τζανετόπουλος, Τσεβάς, Παλιαρούτας, Κάτσικας, Καζβιρόπουλος, Ανάκογλου και Ράμα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: