Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Σφαιρόπουλος: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος με την απόδοση, κυρίως την αμυντική, των παικτών του στη νίκη επί της ΑΕΝΚ ενώ ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας για την απόκτηση των Κυρίτση και Σκορδίλη

Σφαιρόπουλος: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες»
Η αμυντική λειτουργία των παικτών του Πανιωνίου στην επικράτηση επί της Νέας Κηφισιάς ικανοποίησε τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος όμως εξήγησε πως θα χρειαστεί ακόμα χρόνος για να σταθεροποιήσει η ομάδα την απόδοσή της.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον υψηλό βαθμό συγκέντρωσης στα αμυντικά καθήκοντα, στα οποία λειτουργήσαμε βάσει του πλάνου μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχαμε πει μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες ότι πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα μας, γιατί είχαμε δεχθεί πόντους από λάθη μας. Από τον σημερινό αγώνα κρατάω την αντίδραση και την διάθεση και την προσπάθεια στην άμυνα. Παίζαμε με μια ομάδα που έχει στο ρόστερ της έμπειρους Έλληνες παίκτες και ταλαντούχους ξένους. Ήταν πολύ σημαντικό ότι καταφέραμε να περιορίσουμε το παιχνίδι των βασικών μονάδων της Νέας Κηφισιάς και να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Προσπαθούν σε κάθε αγώνα και προπόνηση. Οι δύο ήττες ήρθαν από κόπωση στα τελευταία λεπτά. Πρέπει να συνηθίσουμε να παίζουμε δύο αγώνες σε μια εβδομάδα. Θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να σταθεροποιήσουμε την απόδοση μας και να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες», είπε αρχικά ο κόουτς των «κυανέρυθρων» και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους φιλάθλους:

«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Όταν παίζεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάνεις πολλά ταξίδια και αντιμετωπίζεις δυνατές ομάδες θα υπάρχουν και αρνητικά αποτελέσματα. Ο Πανιώνιος κάνει μεγάλη προσπάθεια να φανεί ανταγωνιστικός σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας και Eurocup. Βρίσκεται μέσα και στους τρεις στόχους. Θέλουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας και τους ευχαριστούμε, που ήρθαν στο γήπεδο μετά τις δύο ήττες».

Όσο για την απόκτηση των Σκορδίλη και Κυρίτση; «Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη του Πανιωνίου Ηλία Λιανό για τις δύο προσθήκες στο ρόστερ μας. Οι δύο νέοι παίκτες θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουν «βάθος» και να ενισχύσουμε την ανταγωνιστικότητα μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Νέα Κηφισιά, θα βρει τον δρόμο της, γιατί διαθέτει καλό ρόστερ και προπονητή».

Από την πλευρά των παικτών του Πανιωνίου, ο Μαρκ Αντόνιο Κάρτερ, σχολίασε: «Κάθε νίκη είναι σημαντική και η σημερινή προήλθε από μεγάλη προσπάθεια. Πετύχαμε μια καλή νίκη επί μιας σκληρής και ανταγωνιστικής ομάδας. Είχαμε μια καλή ευκαιρία να επιστρέψουμε μπροστά στο κοινό μας και να κάνουμε αυτά που θέλουμε στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: