Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Καλτσάς: «Θέλουμε μόνο τη νίκη»

Μόνο τη νίκη έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες της Βέροιας για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, με τον Νίκο Καλτσά να δηλώνει ωστόσο πως θα έχουν δύσκολο έργο.

Καλτσάς: «Θέλουμε μόνο τη νίκη»
Τη νίκη που θα τους βοηθήσει να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά και θα ανεβάσει τη ψυχολογία της ομάδας θέλει ο Νίκος Καλτσάς στην αναμέτρηση της Βέροιας με τον Απόλλωνα στo πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο άσος της «βασίλισσας του βορρά» χαρακτήρισε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» σκληρή ομάδα και τόνισε πως περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο επισήμανε πως θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα:
«Θέλουμε μόνο τη νίκη. Μπορεί να μην καταφέρουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα αφού και η ισοπαλία είναι μέσα στο παιχνίδι. Πιστεύω να πάρουμε κάτι θετικό».

Για το πώς περιμένει το συγκεκριμένο ματς:
«Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί και ο Απόλλωνας προέρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Είναι μια σκληρή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Για το πώς βρίσκεται η Βέροια κυρίως ψυχολογικά:
«Σίγουρα η ψυχολογία μας δεν είναι η καλύτερη γιατί στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια ενώ ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο αδικηθήκαμε από το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύω στο κυριακάτικο ματς να κερδίσουμε για να είμαστε και πάλι καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: