Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Αφού το θέλουν και οι δύο…!

Αμοιβαία είναι η επιθυμία της ΑΕΚ και του Χουάν Κάλα να συνεργαστούν, όμως και οι δύο πλευρές καλούνται να κάνουν υποχωρήσεις για να ντυθεί ο Ισπανός στόπερ στα κιτρινόμαυρα.

Αφού το θέλουν και οι δύο…
Το οικονομικό είναι το μοναδικό «αγκάθι» για να επιστρέψει ο Χουάν Κάλα στην ΑΕΚ.

Εδώ και καιρό έχουν υπάρξει επαφές ανάμεσα στην διοίκηση της «Ένωσης» και τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, ο οποίος – σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπου – παρουσιάζεται έτοιμος να αποχωρήσει από την Σεβίλλη.

Χθες, μάλιστα, ο 24χρονος άσος επιβεβαίωσε με νέες του δηλώσεις την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του «Δικεφάλου».

Όπως γράφει και η SportDay, ο Κάλα θα ήταν παίκτης της ΑΕΚ, αν είχε βρεθεί λύση στο οικονομικό, με τον Ισπανό να έχει υψηλές απαιτήσεις και οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι διατεθειμένοι να κάνουν την… υπέρβαση για να αποκτήσουν έναν παίκτη της κλάσης του.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το συμβόλαιο που του προτάθηκε ξεπερνούσε τις 200.000 ευρώ ετησίως και αφορά τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Μάλιστα, αν ο Κάλα κάνει πίσω και η ΑΕΚ ανεβάσει την προσφορά της, τότε θα επιτευχθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: