Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Την πέρασε και… αποχώρησε!!

Ο Μάτζουκιτς πρόλαβε μέσα σε 38 λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στην Ισλανδία να ανοίξει τον δρόμο της Κροατίας για τη νίκη (2-0) και -φυσικά- για το Μουντιάλ 2014.

Την πέρασε και… αποχώρησε!
Την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014 πανηγυρίζει η Κροατία μετά το 2-0 επί της Ισλανδίας στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα μπαράζ.
Ο Μάντζουκιτς ήταν ο πρωταγωνιστής του πρώτου 45λέπτου του αγώνα. Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης μετά την πάσα του Πέρισιτς.

Αυτό το γκολ ήταν και το ζητούμενο των Κροατών, καθώς μετά το 0-0 στο πρώτο παιχνίδι έπαιρναν σημαντικότατο προβάδισμα για την πρόκριση.

Ωστόσο ο Μάντζουκιτς στη συνέχεια έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Στο 38ο λεπτό, άπλωσε το πόδι του, το οποίο βρήκε γόνατο ποδοσφαιριστή της Ισλανδίας!

Ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν δίστασε να του δείξει απευθείας την κόκκινη κάρτα και να αφήσει την Κροατία με δέκα ποδοσφαιριστής.

Οι Ισλανδοί μπορεί να είχαν παίκτη παραπάνω αλλά δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Μόλις στο 47ο λεπτό ο Σρνα έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Χάλντορσον, γκολ το οποίο και σφράγιζε την πρόκριση στο Μουντιάλ 2014!


Οι συνθέσεις των ομάδων

Κροατία (Κόβατς): Πλετίκοσα, Σίμουνιτς, Σνρα, Τσόρλουκα, Μόντριτς, Πράνιτς, Ράκιτιτς, Πέρισιτς, Κοβατσιτς, Όλιτς, Μάντζουκιτς

Ισλανδία (Λάγκερμπακ): Χάλντορσον, Σίγκουρντσον, Σέβαρσον, Μπιάρνασον, Σκούλασον, Άρνασον, Γκούναρσον, Σίγκουρντσον, Γκούντγιονσεν, Φινμπόγκασον, Γκουντμούντσον. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: