Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

«Σηκώσατε στα ουράνια τους Έλληνες»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας συγχαίρει τα μέλη της Εθνικής ομάδας και την ΕΠΟ για την πρόκριση του Αντιπροσωπευτικού μας Συγκροτήματος στο Μουντιάλ εξέδωσε ο ΟΦΗ.

«Σηκώσατε στα ουράνια τους Έλληνες»
Ο πρόεδρος των Κρητικών Μάνθος Πουλινάκης και το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαρίστησαν την ομάδα του Φερνάντο Σάντος. «Για μια ακόμα φορά σηκώσατε στα ουράνια τους Έλληνες», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά

«Ο πρόεδρος Μάνθος Πουλινάκης και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ συγχαίρει θερμά την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας και όλους τους διεθνείς για την τεράστια επιτυχία της Εθνικής ομάδας να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 στην Βραζιλία. Σας ευχαριστούμε που για μια ακόμα φορά μας κάνατε υπερήφανους, σας ευχαριστούμε που για μια ακόμα φορά σηκώσατε στα ουράνια τους Έλληνες, την Ελλάδα και το ποδόσφαιρο της».


«Μας κάνατε και πάλι υπερήφανους»

Συγχαρητήρια ανακοίνωση με αφορμή την πρόκριση στον Μουντιάλ της Βραζιλίας εξέδωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης.

«Μας κάνατε και πάλι υπερήφανους»
«Μας κάνατε και πάλι υπερήφανους», αναφέρει στην ανακοίνωση της ομάδα της Κρήτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Εργοτέλης συγχαίρει θερμά την Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου για την πανηγυρική και πανάξια πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας! Μας κάνατε και πάλι υπερήφανους!


«Είμαστε βέβαιοι πως θα συνεχιστεί η επιτυχημένη προσπάθεια»

Τη σιγουριά της για πετυχημένη παρουσία της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας εξέφρασε η ΠΑΕ Παναιτωλικός μέσω ανακοίνωσης.

«Είμαστε βέβαιοι πως θα συνεχιστεί η επιτυχημένη προσπάθεια»
Η ομάδα του Αγρινίου συνεχάρη τα μέλη του Αντιπροσωπευτικού μας Συγκροτήματος για την πρόκριση στο… Ρίο, αναφέροντας πως έκαναν υπερήφανους τους Έλληνες.

Αναλυτικά

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της νέας μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε η Εθνική μας ομάδα, με την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.
Είμαστε βέβαιοι πως, οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής με τους συνεργάτες του και όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται μεθοδικά για την πρόοδο του Εθνικού μας συγκροτήματος, θα συνεχίσουν την επιτυχημένη προσπάθειά τους και στην κορυφαία διοργάνωση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες.


«Μπράβο Ελλάδα»!

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας εξέδωσε η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Μπράβο Ελλάδα»!
Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η τελευταία ομάδα – μέχρι την επόμενη – της Σούπερ Λίγκας που συνεχάρη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για την πρόκρισή του στο επερχόμενο Μουτνιάλ.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στην Εθνική μας Ομάδα για την τεράστια επιτυχία της μεγάλης πρόκρισης που μας οδηγεί στη Βραζιλία και στο Μουντιάλ 2014.

Μπράβο Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: