Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Και του χρόνου στη Βραζιλία φέρτε μας τη Γερμανία!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για την μεγάλη πρόκριση της Εθνικής στο Μουντιάλ! Η κλάση της Ελλάδας, η περηφάνια και η ρεβάνς που θέλουμε στην Βραζιλία.
Το θυμόσαστε το σύνθημα μετά την κατάκτηση της κούπας το 2004; «Και του χρόνου στην Γερμανία, φέρτε μας, φέρτε μας την Βραζιλία».
Τελικά, στην Γερμανία δεν πήγε η εθνική για το μουντιάλ του 2006. Ήταν η μόνη φορά που δεν πήρε πρόκριση για μεγάλη διοργάνωση από το 2004 και μετά. Στα επόμενα δυο γιούρο πήγε, όπως και στα δυο μουντιάλ, μετά και την αποψινή πρόκριση.
Για ρεβάνς
Τώρα, λοιπόν, μήπως να αλλάξει το σύνθημα; Να γίνει «και του χρόνου στην Βραζιλία φέρτε μας, φέρτε μας την Γερμανία». Για να πάρει ρεβάνς η εθνική για τον αποκλεισμό στους «8» στο Euro 2012. Τότε που ήταν στις εξέδρες μέχρι και η Μέρκελ και χειροκροτούσε.
Δυο κλάσεις πάνω από τους Ρουμάνους
Τέλος πάντων. Να κόψουμε την πλάκα. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν δύσκολη, όμως η εθνική μας το διαχειρίστηκε μια χαρά το παιχνίδι. Θα μπορούσε το ματς να μπερδευτεί, όπως φάνηκε και στην επανάληψη, αλλά η εθνική ήταν δυο κλάσεις πάνω από τους Ρουμάνους.
Το γιόρτασαν
Και ο Σάντος και οι διεθνείς στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων σ’ αυτούς τους δυο αγώνες και κατάφεραν να στείλουν την Ελλάδα για δεύτερη σερί φορά σε παγκόσμιο κύπελλο. Και το γιόρτασαν μετά το τελευταίο σφύριγμα. Το ευχαριστήθηκαν.
Υπερήφανοι
Αξίζει ένα χειροκρότημα για την προσπάθεια που κάνανε αυτά τα παιδιά. Κι έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι μετά από μια τέτοια αντρίκεια πρόκριση που πήραν.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: