Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

«Νιώθει Έλληνας ο Σάντος»

«Νιώθει Έλληνας ο Σάντος»
Ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος έχει ζήσει τον Φερνάντο Σάντος ως προπονητή είτε σε σύλλογο είτε τώρα στην Εθνική δεν ξαφνιάστηκε από το ξέσπασμα του μετά το τέλος, όπως ανέφερε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Κώστα Κατσουράνη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο:

-πώς έζησε το χθεσινό παιχνίδι:
«Δεν ήταν εύκολο να το βλέπεις εκτός αγωνιστικού χώρου. Και για τον λόγο αυτό στο τέλος ξέσπασα. Ήταν μεγάλο το άγχος, καμία σχέση με αυτό που έχεις όταν παίζεις».

-αν ανησύχησε:
« Δεν πίστευα ότι μπορούν να μας απειλήσουν. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν βέβαια αλλά έβλεπα ότι είμαστε οργανωμένοι στον αγωνιστικό χώρο».

-ποια είναι η πιο καλή Εθνική ομάδα (εκτός του 2004).
«Δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία. Αυτή η ομάδα τώρα έχει πολύ ταλέντο. Με παίκτες που έχουν φύγει γρήγορα για την Ευρώπη και παίκτες που πρόκειται να γίνουν τεράστια κεφάλαια για την ομάδα.

-για τον Σάντος ως προπονητή στην Εθνική ομάδα :
«Είναι διαφορετικό να τον έχεις στην Εθνική. Είναι πιο χαλαρός. Το μυστικό του είναι ότι γνωρίζει να παίρνει το 100% από κάθε παίκτη. Η Εθνική του δίνει την ευκαιρία να είναι περισσότερο χαλαρός. Είναι πορτογάλος είναι πιο κοντά από εμάς. Νιώθει Έλληνας. Εγώ που τον ξέρω το περίμενα ότι θα δάκρυζε. Λογικό. Υπήρχε πίεση σε όλους μας. Είναι δύο χρόνια αγωνίας και προσπάθειας για να περάσουμε Βραζιλία.

-για την κριτική:
«Άδικη πίεση; Όταν μια ομάδα δεν παίζει καλά, πρέπει να κάνετε κριτική, αλλά για το παιχνίδι και την εμφάνιση του παίκτη. Δεν ζητήσαμε ποτέ τίποτα άλλο, απλώς σεβασμό. Να εκτιμάτε την απόδοση και να κριτικάρετε αυτή. Υπήρχαν σχόλια μετά το Λιχτενστάιν που δεν ήταν τιμητικά.Υπήρχαν εκφράσεις για τον Ταχτσίδη, για παράδειγμα, ότι ήταν Τσολιάς στα ανάκτορα. Πρέπει να σταματήσουν αυτά. Δεν ασχολούμαστε με αυτά εμείς στην Εθνική».

-για πόσο θα παίζει ακόμη στην Εθνική:
« Δεν ξέρω για πόσο θα παίζω ακόμη στην Εθνική. Εμείς θα ετοιμαστούμε για να πάμε στη Βραζιλία. Θέλαμε πολύ να ζήσουμε αυτό το μουντιάλ. Για προσωπικούς στόχους δεν έχω σκεφθεί τίποτα».

-τι απαντά σε όσους αναφέρουν ότι η Εθνική σε κάποια παιχνίδια στον όμιλο με ομάδες χαμηλότερου βεληνεκούς κάνει απλώς τα απαραίτητα:
«Δεν κάνουμε απλώς τα απαραίτητα. Απλώς μας βγήκαν τα παιχνίδια τώρα με την Ρουμανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: