Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Βάζει τα πράγματα στη θέση τους!

Με την έλευση του Ιβάν Σαββίδη αναμένεται να μπουν σε μία σειρά αρκετά θέματα του ΠΑΟΚ, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ έχει παρατηρήσει δυσλειτουργίες και καθυστερήσεις.

Βάζει τα πράγματα στη θέση τους
Λύση σε αρκετά ζητήματα που προβληματίζουν τον ΠΑΟΚ καλείται να δώσει άμεσα ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έχει θέσει υψηλούς στόχους για τη φετινή σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου αναμένεται να συναντηθεί με τους παράγοντες – συνεργάτες τους και να θέσουν επί τάπητος αρκετά θέματα.

Από τα αγωνιστικά θέματα, ύστερα από τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και τις μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου, μέχρι και την εξέλιξη της υπόθεσης σχετικά με τα χρέη του ΠΑΟΚ στο Δημόσιο.

Παράλληλα, θα υπάρξουν επαφές και για το αθλητικό κέντρο που θέλει να κατασκευάσει ο ομογενής επιχειρηματίας στη Θέρμη και την… ανανέωση της Τούμπας.

Ο Σαββίδης αναμένεται να έχει συναντήσεις επί συναντήσεων για όλα τα θέματα θα μιλήσει με όλους (παράγοντες και ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου) για να δουν τι έφταιξε και έχασε η ομάδα στο «Καραϊσκάκη». Σύμφωνα με την SportDay, είναι πιθανό να μαζέψει την ομάδα και να μιλήσει στα μέλη της, με τον τρόπο που αυτός ξέρει να πράττει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό, προτεραιότητες αποτελούν η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και εκείνη του μεσοαμυντικού χαφ, με τα λάθη που έγιναν πέρσι τον Γενάρη να αποτελούν οδηγό για να αποφευχθούν καθυστερήσεις που μπορεί να επηρεάσουν την προσαρμογή των παικτών που θα αποκτηθούν.

Για το θέμα των Χρεών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο Δημόσιο, ο Σαββίδης συνεχίζει τις επαφές του για να πληρώσει το πρωτογενές κεφάλαιο και δεν προτίθεται να δώσει ούτε… σεντ για προσαυξήσεις και πρόστιμα. Η συγκεκριμένη υπόθεση, λόγω και της Τρόικας, παίρνει συνεχώς αναβολή και με την έλευσή του θα συζητήσει και αυτό το ζήτημα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: