Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Δεν έφτανε ο Μιραλάς!! (video)

Ο Κέβιν Μιραλάς κατάφερε να σκοράρει και να βάλει μπροστά στο σκορ το Βέλγιο απέναντι στην Ιαπωνία, όμως το τέρμα του δεν έφτανε και έτσι η ομάδα του ηττήθηκε με 3-2.

Δεν έφτανε ο Μιραλάς (video)
Σ' ένα χορταστικό φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Βέλγιο η ομάδα της Ιαπωνίας επικράτησε με 3-2 της ομάδας του Κέβιν Μιραλάς.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού άνοιξε το σκορ, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να πανηγυρίσει την νίκη.

Κι αυτό διότι οι Ιάπωνες έδειξαν στους Βέλγους ότι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα και δεν θα έχουν τόσο εύκολο έργο όσο είχαν στον προκριματικό όμιλο, όταν και τερμάτισαν πρώτοι με μεγάλη διαφορά.

Έτσι, ισοφάρισαν αρχικά με τον Κακιτάνι και στο δεύτερο 45λεπτό πήραν προβάδισμα στο σκορ με 1-2 με τον Χόντα στο 53'. Δέκα λεπτά αργότερα οι Ιάπωνες διεύρυναν το σκορ χάρη σε γκολ του νεοεισελθόντα Οκαζάκι, για να γράψει το τελικό 2-3 στο 79λεπτό ο Αντερβίλ.




Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βέλγιο (Μάρκ Βίλμοτς): Μινιολέ, Βαν Μπούιτεν , Βερμάλεν , Βερτόχεν, Αλντερβίλ, Βίτσελ, Ντεμπελέ (72’ Ντεφούρ), Μιραλάς, Μέρτενς (62’ Κέβιν ντε Μπρούιν), Αζάρ (46’ Φελαϊνί), Λουκάκου (76’ Βόσσεν)

Ιαπωνία (Αλμπέρτο Ζαχερόνι): Καβασίμα, Μορισίγκο, Γιοσίντα, Γκοτόκου Σακάϊ (86’Κόννο),Χιρόκι Σακάϊ, Χασεμπέ, Γιαμαγκούτσι (46’ ‘Εντο), Κιγιοτάκε (46’Οκαζάκι), Καγκάβα (82’ Χοσογκάι), Χόντα, Κακιτάνι (63’ Οσάκο) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: