Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

«Αρκούδα» στο Ντουμπάι!

Η Ρωσία του Φάμπιο Καπέλο επικράτησε 2-1 σε φιλική αναμέτρηση της Ν.Κορέας στο Ντουμπάι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το Παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας.

«Αρκούδα» στο Ντουμπάι
Θετικά συνεχίζεται η προετοιμασία της Ρωσίας που νίκησε 2-1 τη Νότια Κορέα σε φιλική αναμέτρηση.
Στο ματς που διεξήχθη στο μακρινό Ντουμπάι και το «Ζάμπελ Στέιντουμ» οι Ασιάτες προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Κιμ στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από εκτέλεση κόρνερ και λάθος στην άμυνα των Ρώσων που δεν απομάκρυναν σωστά.

Οι Ρώσοι που παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές ισοφάρισαν το σκορ στο 12’ με τέρμα του Σμολόφ έπειτα από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα της Ν.Κορέας.

Στο 59’ η «ρώσικη αρκούδα» πήρε το προβάδισμα με τον Ταράσοφ κάνοντας το 2-1 έπειτα από κόρνερ, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι προετοιμασίας της Ρωσίας για την τελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου, καθώς στο ίδιο γήπεδο αντιμετώπισαν πριν από μερικές μέρες τη Σερβία φέρνοντας ισοπαλία με 1-1.

Από την άλλη, η Νότιος Κορέα που έχει ήδη εξασφαλίσει την 8η συνεχόμενη παρουσία της στο Μουντιάλ και με το σημερινό αγώνα συνέχισε μια σειρά φιλικών που στόχο έχουν την καλύτερη προετοιμασία της για το επερχόμενο Παγκόσμιο κύπελλο.

Στο παιχνίδι αγωνίστηκε και ο Γιούρι Λοντίγκιν.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: