Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Πάει καλά με Τερίμ!!

Νίκη για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό πέτυχε η Τουρκία. H ομάδα του Φατίχ Τερίμ παρηγορήθηκε για το ότι μένει εκτός Μουντιάλ, επικρατώντας και της Λευκορωσίας με 2-1.

Πάει καλά με Τερίμ (video)
Φιλική νίκη πέτυχε η Τουρκία απέναντι στη Λευκορωσία με 2-1. Οι δυο ομάδες είναι εκτός των τελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου παρόλα αυτά βρήκαν την ευκαιρία να κρατηθούν σε φόρμα. Ο αγώνας ξεκίνησε δυνατά, έγινε ανιαρός και τελείωσε με γκολ.

Οι Τούρκοι άρχισαν το ματς πολύ δυνατά και στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία που δημιούργησαν κατάφεραν να σκοράρουν με τον Ουμούτ Μπουλούτ στο 4’. Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και πριν καλά τελειώσουν οι πανηγυρισμοί των Τούρκων, ο Ροντιόνοφ έφερε ξανά το ματς σε ισορροπία στο 10’, έπειτα από ένα τρομερό σόλο του Χλέπμ. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δυο ομάδες κολλημένες στο 1-1 και στην παραγωγική τους απόδοση στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο νωχελικά. Κάθε λεπτό που περνούσε επιβεβαίωνε όλο και πιο πολύ τον φιλικό χαρακτήρα του παιχνιδιού. Το τέλος έδειχνε ισόπαλο αλλά ένα λεπτό πριν την λήξη ο Γιλμάζ κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με τη δεύτερη προσπάθεια και να δώσει στη χώρα του τη νίκη γοήτρου με 2-1.

Οι Τούρκοι έδειξαν για άλλη μια φορά βελτιωμένοι -από τη στιγμή που ανέλαβε ο Τερίμ- αντίθετα με τους Λευκορώσους, που ύστερα από το 0-0 με την Κύπρο την Παρασκευή(15/11), δεν κατάφεραν ούτε σήμερα να πάρουν τη νίκη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: