Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

«Δεν υπάρχει ακόμα επενδυτικό ενδιαφέρον στον ορίζοντα»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ηρακλής Θόδωρος Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για τις αποδεσμεύσεις Κυριάκου και Μπριλάκη, αλλά και για το θέμα επενδυτών στον Ηρακλή.

Αναλυτικά:

Για τις αποδεσμεύσεις των δύο παικτών:«Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για τον Ηρακλή και θα πρέπει να είμαστε δυνατοί για να σταθούμε στα πόδια μας. Για την κακή εικόνα του Ηρακλή δεν ευθύνονται μόνο οι Μπριλάκης και Κυριάκος. Στο ποδόσφαιρο παίζουν αρκετοί παίκτες. Για τους δύο ποδοσφαιριστές υπήρξε απόφαση από το τεχνικό τιμ και την διοίκηση για την λύση της συνεργασίας τους. Η ομάδα έχει πολύ μεγάλη ανάγκη από βαθμούς και η πραγματικότητα είναι να πως δεν έχουμε δει αυτά που περιμένουμε από πολλούς ποδοσφαιριστές»


Για τον Όγιος: «Δεν μπορούμε να κρίνουμε τον Όγιος. Το χρονικό διάστημα είναι μικρό. Ο Όγιος είναι μόνο 20 μέρες στην ομάδα είναι όλη μέρα στην Μίκρα, με τον καιρό θα δούμε».


Για το αν έχει να κάνει η αποδέσμευση Κυριάκου, για τα όσα φημολογήθηκαν σχετικά με το περσινό παιχνίδι με την Νίκη Βόλου:«Δεν έχει να κάνει η αποδέσμευση του Κυριάκου με τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για το περσινό παιχνίδι με την Νίκη Βόλου. Αποδεσμεύεται γιατί δεν είχε καλή απόδοση. Και δεν ξέρω αν θα μπορούσε να μείνει και ο ίδιος στο Καυτανζόγλειο, καθώς το κλίμα ήταν πολύ αρνητικό για αυτόν. Ο καθένας κρίνεται εκ του αποτελέσματος».


Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Όλοι κρίνονται από τον Γκιγέρμο Όγιος στις προπονήσεις και στους αγώνες. Όλοι κρίνονται. Δεν μπορώ να αναφέρω κάτι περισσότερο όσον αφορά άλλες αποδεσμεύσεις, αλλά το σίγουρο είναι πως υπάρχει δυσαρέσκεια».


Για το αν υπάρχει επενδυτικό ενδιαφέρον: «Δεν γνωρίζω κάτι εγώ προσωπικά για επενδυτικό ενδιαφέρον, σίγουρα θα ξέρει κάτι παραπάνω ο πρόεδρος της ΠΑΕ, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι γνωστό στον ορίζοντα».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: