Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ρονάλντο: «Δεν ανταγωνίστηκα τον Ζλάταν»

Ως επιτυχία της εθνικής Πορτογαλίας και όχι ως επικράτηση του ίδιου επί του Ιμπραΐμοβιτς αντιμετώπισε την πρόκριση της Πορτογαλίας με εκτός έδρας νίκη 3-2 κόντρα στη Σουηδία ο Ρονάλντο.

Ρονάλντο: «Δεν ανταγωνίστηκα τον Ζλάταν»
Τα γκολ των δύο έκριναν την έκβαση του χθεσινού ματς με τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης να πετυχαίνει χατ τρικ και αυτόν της Παρί Σεν Ζερμέν να σκοράρει δις. Πάντως, ο «CR7» δήλωσε ότι έπαιξε για την ομάδα του και δεν είχε στο μυαλό του τη... "μονομαχία" με τον 32χρονο παίκτη. «Δεν ανταγωνίστηκα τον Ζλάταν. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και ο μεγαλύτερος σταρ στη Σουηδία, αλλά δεν τον ανταγωνίστηκα. Παίζω για την ομάδα μου», επεσήμανε ο Ρονάλντο, που είχε πετύχει το μοναδικό τέρμα στο ματς της Πορτογαλίας.

Σε ότι αφορά το αποτέλεσμα, σχολίασε: «Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη εκατό τοις εκατό». Η ομάδα του Πάολο Μπέντο άνοιξε το σκορ, όμως οι Σκαδιναβοί έκαναν την ανατροπή, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν με τον ίδιο τρόπο με άλλα δύο γκολ του Ρονάλντο. «Υποχωρήσαμε και η Σουηδία απέκτησε αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Αντιδράσαμε καλά και νικήσαμε», σχολίασε ο Ρονάλντο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: