Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Βερτόνγκεν: « Η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα φέτος»

Ο Γιαν Βερτόνγκεν μίλησε για τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του, τη Μάντσεστερ Σίτι, και πιστεύει πως θα μπορούσε να είναι φαβορί για τον τίτλο του Πρωταθλήματος.

Βερτόνγκεν: « Η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα φέτος»
Εν ενόψει του αγώνα της Τότεναμ με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο αμυντικός των «σπιρουνιών», Γιαν Βερτόνγκεν έκανε δηλώσεις στο Sky sports News.

Ο Βερτόνγκεν πιστεύει πως η ομάδα του Πελεγκρίνι, παρόλο που βρίσκεται μια θέση χαμηλότερα από την Τότεναμ, έχεις αξιώσεις για την κατάκτηση του τίτλου.

« Νομίζω ότι η Σίτι είναι φέτος η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα…ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια, παίζει μόνο για να κερδίσει.», είπε.

Ο 26χρονος παίκτης, όταν ρωτήθηκε για την πορεία της ομάδας του εξέφρασε τη γνώμη ότι η φετινή χρονιά είναι η δυσκολότερη για τη Τότεναμ, καθώς έχει να αντιμετωπίσει συλλόγους όπως η Σίτι και η Γιουνάιτεντ.

«Είναι απίστευτο που παίζουμε στους επόμενους αγώνες με τη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ. Είναι πολύ δύσκολη αυτή η χρονιά. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό αν θέλουμε να μπούμε στην πρώτη τετράδα» . Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: