Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Κοιτάει το μέλλον της Μπάρτσα ο Μαρτίνο!!

Βιδάλ, Ραμίρες και Κόκε είναι μερικά από τα ονόματα που βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα του Τάτα Μαρτίνο για τη Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «El Mundo Deportivo».

Κοιτάει το μέλλον της Μπάρτσα ο Μαρτίνο
Με την μεταγραφική ενίσχυση της Μπαρτσελόνα ασχολείται η «El Mundo Deportivo», καθώς ο Τάτα Μαρτίνο θέλει να ανανεώσει την μεσαία γραμμή των Καταλανών.

Οι παίκτες που απασχολούν τον Αργεντινό τεχνικό είναι οι Βιδάλ, Ραμίρες και Κόκε, οι οποίοι βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα τον τελευταίο καιρό.

Πάντως και οι τρεις περιπτώσεις που αρέσουν στον Τάτα Μαρτίνο είναι εξαιρετικά δύσκολες, καθώς τόσο ο Βιδάλ, όσο και ο Ραμίρες έχουν δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν δεμένοι με Γιουβέντους και Τσέλσι αντίστοιχα.

Όσον αφορά την περίπτωση του Κόκε, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει σκοπό να χάσει ένα από τα βασικά της στελέχη και μάλιστα να τον δώσει σε μια ανταγωνιστική ομάδα όπως είναι η Μπαρτσελόνα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Βαρκελώνης δεν στρέφει την προσοχή της μόνο στη μεσαία γραμμή, αλλά και στη θέση του τερματοφύλακα, αφού το καλοκαίρι ο Βίκτορ Βαλντές θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: