Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Μπάλτερ: Τα… γυρίζει για τον Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο μοναδικός παίκτης που ο Ζεπ Μπλάτερ σχολίασε την απόδοσή του στα χθεσινά μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και με αριστοτεχνικό τρόπο προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Μπάλτερ: Τα… γυρίζει για τον Ρονάλντο
Πριν από σχεδόν έναν μήνα ο Ζεπ Μπλάτερ εκθείαζε τον Λιονέλ Μέσι για τον χαρακτήρα του και τις επιδόσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χλευάζοντας ταυτόχρονα τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τις στιλιστικές του προτιμήσεις και όχι για όσα πετυχαίνει σε αθλητικό επίπεδο.

Η αντίδραση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν άμεση, αφού δεν ήθελε να αφήσει ασχολίαστα τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της FIFA.

Δεν έμεινε, όμως, σε αυτό! Από την επόμενη, κιόλας, μέρα μέχρι και χθες ο 28χρονος παίκτης κατάφερε να πετύχει 13 γκολ σε έξι ματς με τη φανέλα της «βασίλισσας» και της εθνικής του ομάδας.

Χθες ο διεθνής άσος κατάφερε να οδηγήσει την εθνική Πορτογαλίας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και ο Ζεπ Μπλάτερ ανάρτησε ένα σχόλιο στο Twitter, στο οποίο ανέφερε: «Συγχαρητήρια Πορτογαλία! Η 29η ομάδα που θα βρεθεί στο Μουντιάλ, έκτη συνολικά παρουσία της. Φανταστική εμφάνιση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο».

Η αναφορά του προέδρου της FIFA στον Ρονάλντο ήταν η μόνη, αφού δεν σχολίασε την απόδοση κανενός άλλου ποδοσφαιριστή από τις χώρες που χθες εξασφάλισαν την παρουσία τους στη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Προφανώς, ο ισχυρός άνδρας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα…

Δείτε το… τιτίβισμα του Μπλάτερ
Parabens Portugal! The 29th team confirmed for ; their 6th finals. Fantastic performance by @cristiano.


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: