Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ο Μπούγκερα την έστειλε Μουντιάλ!!

Ένα γκολ του Μπούγκερα στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης, χάρισε την πρόκριση στο Μουντιάλ, στην Εθνική Αλγερίας με το 1-0 κόντρα στην Μπουρκίνα Φάσο.

Ο Μπούγκερα την έστειλε Μουντιάλ
Σε συνδυασμό με το 3-2 με το οποίο είχε χάσει στο πρώτο ματς, η Αλγερία κατόρθωσε με μια στημένη φάση στο 50ο λεπτό του αγώνα την οποία αξιοποίησε ο Ματζίντ Μπούγκερα, να πάρει την πρόκριση. Το ματς ήταν νευρικό, οι φάσεις λιγοστές με τους γηπεδούχους κυρίως να δημιουργούν ευκαιρίες με τον Σλιμανί στο 22’ και με τον Μπραχίμι στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ήρθε νωρίς το γκολ του Μπούγκερα μετά μια σύγχυση σε εκτέλεση φάουλ του Γκουλάμ, μέσα στην περιοχή, με τον έμπειρο αμυντικό να κερδίζει κατά κράτος τον τερματοφύλακα Ντιακιτέ και τον Κονέ και να χαρίζει την πρόκριση στους Αλγερινούς, που είχαν μια ακόμα καλή φάση με τον Φεγκουλί.

Αλγερία: Ζεμαμούς, Μπούγκερα, Μετζανί, Γκουλάμ, Λασέν, Μπραχίμι (68’Γεμπντά), Φεγκουλί (90’ Καντίρ), Σλιμανί, Σουντανί, Κουαλέντ, Μουσταφά –Σμπαά (86’ Ταϊντέρ)

Μπουρκίνα Φάσο: Ντιακιτέ, Τραορέ, Κονέ, Ρουμπά (65’ Μπανσέ), Γιάγκο (78’ Α.Τραορέ), Πιτρόιπα, Παναντεντιγκουίρι, Μπαλιμά, Ζονγκό (64’ Μπ. Τραορέ), Καμπορέ, Νακολμά




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: