Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Ο «Σάλπι» στον Arena!!

salpiggidis
Στον Arena fm 89,4 φιλοξενήθηκε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος μίλησε για την πρόκριση της εθνικής Ελλάδας στη τελική φάση του Μουντιάλ 2014.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στον ARENA fm 89,4:
«Είναι διαφορετικό το Μουντιάλ στην Βραζιλία και πολύ ιδιαίτερο. Σαν χώρα περνάμε πολλά προβλήματα και το ποδόσφαιρο δίνει μια διέξοδο. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που του δώσαμε έναν λόγο να χαμογελά. Είναι τεράστια υπόθεση να περνάς δυο συνεχόμενες φορές από μπαράζ σε παγκόσμια κύπελλα. Έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα και χαιρόμαστε πολύ που πανηγυρίζουμε την πρόκριση».
Για το τι έγινε μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια: «Είναι στιγμές χαραγμένες με πολλή χαρά και ικανοποίηση. Χοροπηδούσαν όλοι στα αποδυτήρια πανευτυχείς.  Ανέβαιναν τα παιδιά και τραγουδούσαν, έκαναν τους τραγουδιστές και υπήρχαν σαμπάνιες. Μουσικά το ρεπερτόριο είχε απ’ όλα! Με τον Κατσουράνη να αποφασίζει ποια κομμάτια θα ακουστούν».
Για την εθνική και τους Ρουμάνους που αποδοκίμασαν τον Εθνικό Ύμνο μας: «Είναι μια υγιής ομάδα με πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Πάμε πολύ καλά. Θεωρώ ότι μια τέτοια ατμόσφαιρα είναι ότι πιο όμορφο να παίζεις. Υπήρχε και αρνητική ενέργεια, αλλά εμένα μου αρέσει να παίζω σε γεμάτα γήπεδα. Οι αποδοκιμασίες στον ύμνο είναι κάτι που δεν συμβαίνει πρώτη φορά και δε μας επηρέασε».
Για το Μουντιάλ της Βραζιλίας: «Είναι όνειρο το να παίξουμε στην Βραζιλία και μακάρι να κληρωθούμε και να παίξουμε στο Μαρακανά. Έχει πολλές ιδιαιτερότητες  αυτό το Μουντιάλ, καθώς διεξάγεται στη Βραζιλία.Όλες οι ομάδες είναι ισχυρές. Η ομορφιά του παγκοσμίου κυπέλλου δεν είναι να παίξεις με κάποιον αδύναμο αντίπαλο, αλλά να χαρείς τα παιχνίδια με ισχυρούς αντιπάλους.  Δε γνωρίζω ποιός αντίπαλος είναι πιο βατός και είναι νωρίς να μιλάμε για προτιμήσεις».
Για τον Φερνάντο Σάντος: «Είναι πολλά χρόνια ο προπονητής στη χώρα και νομίζω πως νοιώθει λίγο Έλληνας. Έχει ζήσει πολλά στη χώρα και την αγαπάει. Είναι ένας άνθρωπος με συναισθήματα και αυτό φάνηκε χθες».
Για τον στόχο στο Μουντιάλ: «Θα πάμε να χαρούμε το τουρνουά και από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε και το επόμενο βήμα».
Και ο επίλογος: «Δε θα έλεγα πως περάσαμε άνετα, αλλά ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Θέλω να αφιερώσω την επιτυχία αυτή σε όλους τους Έλληνες».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: