Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Χόντζον: «Συνεχίζουμε ως έχουμε»

Απόλυτη εμπιστοσύνη στους κεντρικούς αμυντικούς της εθνικής Αγγλίας έχει ο Ρόι Χόντζον, ο οποίος δεν προβληματίζεται από τις συνεχόμενες ήττες από Χιλή και Γερμανία.

Χόντζον: «Συνεχίζουμε ως έχουμε»
Ικανοποιημένος από τους Γιαγκέλκα, Κέιχιλ και Σμόλινγκ είναι ο Ρόι Χόντζον, παρά τις δυο συνεχόμενες φιλικές ήττες που γνώρισε η εθνική Αγγλία από Χιλή (2-0) και Γερμανία (1-0), ξεκαθαρίζοντας πως δεν προβληματίζεται εν όψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Από τη πλευρά τους, οι δημοσιογράφοι μετά το πέρας του χθεσινού φιλικού με τα «πάντσερ» ρώτησαν τον τεχνικό των «τριών λιονταριών» αν εξετάζει το ενδεχόμενο να καλέσει τον Τζον Τέρι.

«Προκριθήκαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο με τους Κέιχιλ και Γιαγκέλκα να τα πηγαίνουν περίφημα και τον Σμόλινγκ να δείχνει πολύ καλά στοιχεία κόντρα στη Γερμανία», τόνισε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας και πρόσθεσε:

«Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε ως έχουμε, να κοιτάμε μπροστά και να μην πανικοβαλλόμαστε, κοιτώντας πίσω κάθε φορά που κάτι μας πάει στραβά».

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως ο κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι, Τζόν Τέρι, αποσύρθηκε από την εθνική Αγγλίας το 2012 μετά από την κατηγορία ρατσιστικής επίθεσης στον Άντον Φέρντιναντ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: