Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Το μεγάλο όπλο για το Μουντιάλ!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για την επόμενη μέρα της Εθνικής, αλλά και για τα προκριματικά. Ποιος δεν... γλιτώνει, τι λείπει από το σύνολο του Σάντος και γιατί δεν περάσαμε απευθείας; Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα κι αφότου μας έφυγε πια το άγχος για το εισιτήριο, νομίζω ότι μπορούμε να πούμε και κάτι άλλο. Ότι με τον Μήτρογλου σε τέτοια φόρμα από την αρχή των προκριματικών, η εθνική θα πέρναγε απευθείας, χωρίς να χρειαστεί να δώσει μπαράζ.
Δεν ξεκινούσε
Ο Μήτρογλου βγάζει μάτια από την αρχή της σεζόν και είναι από τους κορυφαίους σέντερ φορ της Ευρώπης με τα γκολ που βάζει. Πέρυσι δεν ήταν σε τέτοια κατάσταση, ούτε και ξεκινούσε βασικός στην εθνική, αλλά και στον Ολυμπιακό τις περισσότερες φορές.
Ούτε μια στο εκατομμύριο
Αν, λοιπόν, ο Μήτρογλου έβρισκε τώρα μπροστά του την Βοσνία, υπήρχε περίπτωση να λήξει 0-0 όπως πέρυσι τον Οκτώβριο το πρώτο ματς και 3-1 για τους Βόσνιους τον Μάρτιο η ρεβάνς; Ούτε μια στο εκατομμύριο.
Δεν γλιτώνει
Τέσσερα γκολ έβαλε η εθνική στην Ρουμανία και τα τρία ήταν του Μήτρογλου. Και μιλάμε για παιχνίδια τρομερής κρισιμότητας. Γιατί να μην έκανε τα ίδια και με την Βοσνία; Ποια ομάδα, άλλωστε, του έχει γλιτώσει φέτος;
Το μεγάλο όπλο
Ο Μήτρογλου, αν συνεχίσει έτσι, θα είναι και το μεγάλο όπλο του χρόνου για το μουντιάλ. Το βαρύ πυροβολικό. Αν, άλλωστε, έχεις γκολτζή με τέτοια εκτελεστική δεινότητα, τότε είσαι πάντα υπολογίσιμος για τον αντίπαλο.
Δεν της λείπει κάτι
Η εθνική έχει εικόνα συνόλου, έχει προσωπικότητες στο παιχνίδι της, έχει καλή αμυντική λειτουργία, έχει έναν έμπειρο προπονητή. Και πλέον έχει κι έναν σκόρερ που βλέπει το τέρμα σα να είναι 20 μέτρα! Γιατί να μην πάει καλά και του χρόνου στο μουντιάλ η εθνική; Δεν της λείπει κάτι.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: