Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Αποστολάκη: «Καλό αποτέλεσμα για να προχωρήσει η ΑΕΚ»

Θετική εξέλιξη για την πορεία υλοποίησης του έργου της «Αγια-Σοφιάς» χαρακτήρισε την υπερψήφιση του σχεδίου από το Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας η δήμαρχος Έφη Αποστολάκη.

Αποστολάκη: «Καλό αποτέλεσμα για να προχωρήσει η ΑΕΚ»
Η έγκριση του σχεδίου για την «Αγια-Σοφιά» αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς το όραμα της κατασκευής του νέου γηπέδου, όπως δήλωσε μετά την ολοκλήρωση του επεισοδιακού δημοτικού συμβουλίου η δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας, Έφη Αποστολάκη.

«Είναι το δεύτερο δημοτικό συμβούλιο που μαζευόμαστε για να πάρουμε αποφάσεις για να γυρίζει ξανά η ΑΕΚ σπίτι της. Σήμερα καλούμασταν να πάρουμε μια απόφαση σε ένα έργο προμελέτης όσον αφορά την υπογειοποίηση. Λυπάμαι βέβαια για τα γεγονότα που συνέβησαν, όμως είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα για να προχωρήσει η ΑΕΚ να πάρει την έγκριση, για να μπορέσει να πάρει τα λεφτά από το ΕΣΠΑ και να προχωρήσει τις υπογειοποιήσεις και όλα τα άλλα», δήλωσε.

«Τα επόμενα βήματα είναι να μας έρθει η οριστική κυκλοφοριακή μελέτη, ώστε να πάρουμε αποφάσεις για τους δρόμους. Εμείς σαν Δήμος έχουμε μια κυκλοφοριακή μελέτη που θα μπορέσει ο μελετητής να την παντρέψει με τη δική του και να γίνει ένα πάρα πολύ καλό έργο. Δεν είναι μόνο το γήπεδο που θα μας αναβαθμίσει, είναι και όλος ο χώρος γύρω που θα μας κάνει Ευρώπη πραγματικά. Και θα δώσει και ζωή σε αυτή την πόλη που το αξίζει γιατί τελμάτωσε δέκα χρόνια τώρα», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: