Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Θα μιλήσει η καρδιά ή η τσέπη;

Έτοιμη να προσφέρει διοικητικό πόστο στον Πάολο Μαλντίνι είναι Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, η οποία από την ερχόμενη σεζόν θα αντικαταστήσει τον Αντριάνο Γκαλιάνι. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Παρί Σεν Ζερμέν που θέλει να έχει στις υπηρεσίες της τον άλλοτε εμβληματικό αρχηγό της Μίλαν και της εθνικής Ιταλίας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το ρεπορτάζ της «Corriere dello Sera», η κόρη του ισχυρού άνδρα της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα, θα αντικαταστήσει από την επόμενη σεζόν τον Αντριάνο Γκαλιάνι.

Η Ιταλίδα παράγοντας θέλει να εκμεταλλευτεί τις γνώσεις, την εμπειρία και τις γνωριμίες του Πάολο Μαλντίνι, γι αυτό προτεραιότητά της είναι να του δώσει από την ερχόμενη σεζόν διοικητικό πόστο.

Το ίδιο σκεπτικό πάντως έχουν και οι ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίοι αναμένεται να διεκδικήσουν τον «Bello Paolo».

Ο βετεράνος άσος σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2009 κι έκτοτε δεν του είχε γίνει κάποια πρόταση, ούτως ώστε να αναλάβει κάποιο διοικητικό πόστο.

Ο ίδιος είναι πάντα δίπλα στη Μίλαν, όμως όταν σε διεκδικεί η ισχυρότερη ευρωπαϊκή οικονομική ποδοσφαιρική δύναμη, τότε τα δεδομένα αλλάζουν.

Πάντως, μέχρι στιγμής ο κορυφαίος αμυντικός της τελευταίας 15ετίας δεν έχει κάτι επίσημο στα χέρια του.Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: