Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ούτε σήμερα ο Λάσμε!!

Ο Στεφάν Λάσμε δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη και παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λιέτουβος Ρίτας την Πέμπτη.

Ούτε σήμερα ο Λάσμε
Κανένα αισιόδοξο μήνυμα δεν ήρθε από την κατάσταση του Στεφάν Λάσμε στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τετάρτη. Ο Γκαμπονέζος σέντερ δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας για τρίτη συνεχή μέρα, αφού εξακολουθεί να πονά στα δύο του γόνατα.

Οι ελπίδες για τη συμμετοχή του στον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης με τη Λιέτουβος Ρίτας στο ΟΑΚΑ (21:30) είναι μεν υπαρκτές, πλην όμως λίγες. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να είναι στη δωδεκάδα των «πράσινων» ακόμη και για το… φόβο των Λιθουανών.

Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Αργύρη Πεδουλάκη, αφού και ο Ρόκο Ούκιτς ακολουθώντας το σύνηθες συντηρητικό πρόγραμμα θα παίξει.

Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη για να μην μπλέξουν σε μεγαλύτερες περιπέτειες ακόμη και γι’ αυτή την πρόκριση στο Top 16, ενώ ποντάρουν πολλά στη στήριξη του κόσμου τους, που αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: