Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ζήτηση αναβολή της συγκέντρωσης η ΠΑΕ!!

11763427t6
Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τους φιλάθλους της ομάδας να αναβάλλουν την συγκέντρωσή τους στα γραφεία της εταιρίας, αφού αναμένονται διοικητικές εξελίξεις μέχρι την Τρίτη (26/11).
Οι οπαδοί του “γηραιού” είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της ομάδας την Παρασκευή (22/11) και η διοίκηση τους καλεί να την αναβάλλουν, καθώς αναμένεται εξέλιξη στο θέμα του ενδιαφέροντος για την απόκτηση της ΠΑΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας καλούμε τον κόσμο του Ηρακλή να παραμείνει, όπως πάντα, δίπλα στην ομάδα, χωρίς ακρότητες και υπερβολές και να αναβάλλει  την προγραμματισμένη για την Παρασκευή 22/11 συγκέντρωση στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής καθώς θα υπάρξουν διοικητικές εξελίξεις και σειρά συναντήσεων και μέσα στο Σαββατοκύριακο με ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να αποκτήσουν την ΠΑΕ Ηρακλής, για τις οποίες θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση το αργότερο μέχρι την Τρίτη 26 Νοεμβρίου.
Δεδομένης της σημασίας του αγώνα με την Κέρκυρα καλούμε τον κόσμο να σταθεί άλλη μια φορά στο πλευρό της ομάδας μας για να μην χαθεί κι άλλο πολύτιμο έδαφος. Το συμφέρον του Ηρακλή πρέπει να είναι πάνω από όλους και όλα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: