Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Δώστε τσόντα στον λαό...!!

Ροζ site στην Γαλλία «έπεσε» μόλις 45 δευτερόλεπτα αφού είχε δώσει ελεύθερη πρόσβαση, χάρη στην πρόκριση των Τρικολόρ στο Mundial.
Απίθανα πράγματα στην Γαλλία αφού μία μέρα μετά την πρόκριση στο Mundial σε βάρος της Ουκρανίας, δημόσιες υποσχέσεις που δόθηκαν, συνεχίζουν να έρχονται στη δημοσιότητα. Φανταστείτε ότι η παρουσιάστρια του Canal Plus που έδωσε τον λόγο της ότι θα κάνει γυμνή πρόγνωση του καιρού, δεν έχει να πει τίποτα σε αυτό που έκανε η εταιρία του γνωστού παραγωγού ερωτικών ταινιών, Μαρκ Ντορσέλ.
Μέσω twitter ο Ντορσέλ υποσχέθηκε ότι αν το σύνολο του Ντεσάν προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα δώσει δωρεάν πρόσβαση στις ταινίες της ιστοσελίδας . Μόλις 45 δευτερόλεπτα μετά το τελικό σφύριγμα στο «Σταντ Ντε Φρανς» το site είχε πέσει μετά το τσουνάμι επίσκέψεων που δέχθηκε από τους Γάλλους χρήστες οι οποίοι έσπευσαν να... πιάσουν δουλειά στο τσάμπα.
«Βλέποντας ότι το σκορ πάει καλά προσπαθήσαμε να δουλέψουμε έτσι ώστε οι server να αντέξουν. Πήραμε την απόφαση μέσα σε λίγο χρόνο, όμως δεν περιμέναμε τέτοιο αποτέλεσμα» ήταν τα λόγια του υπεύθυνου Τύπου, Γκισλέν Φαριμπό.
Μην θέλοντας να φανεί ασυνεπής στην υπόσχεση που έδωσε, η εταιρία του Ντορσέλ δημιούργησε νέα site και δημοσίευσε τις διευθύνσεις στο twitter και οι χρήστες μπόρεσαν να... κάνουν παιχνίδι χωρίς έξοδα.

Αντίθετα με τον Ντορσέλ, η παρουσιάστρια ουσιαστικά δεν κράτησε τον λόγο της. Ναι μεν εμφανίστηκε χωρίς ρούχα σε φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από το Canal Plus, όμως είναι τραβηγμένη από τόσο μακριά, που δεν φαίνεται καν αν είναι αυτή...


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: