Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

«Θα γίνει, θέλουν δε θέλουν…»

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην υλοποίηση του οράματος της «Αγια-Σοφιάς» παρά τα όποια εμπόδια παρουσιαστούν είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Αποφασιστικό βήμα χθες στο Δήμο και τα βήματα που ακολουθούν.

«Θα γίνει, θέλουν δε θέλουν…»
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαπίστωσαν χθες πως ο δρόμος προς την υλοποίηση του οράματος κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Γιατί μπορεί μεν να εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας η προμελέτη για την «Αγια-Σοφιά», ωστόσο αυτό δεν έγινε χωρίς αντιδράσεις.

Οι τρεις εκπρόσωποι του ΚΚΕ και ο Παντελής Γρετζελιάς που τάχθηκε ανοιχτά εναντίον του έργου προκάλεσαν την οργή των παρευρισκομένων οπαδών της ΑΕΚ, αλλά και των ανθρώπων της ομάδας με τη στάση τους. Κι αυτό γιατί επιχείρησαν να ορθώσουν εμπόδια στο πρότζεκτ, είτε ρωτώντας τι θα γίνει με τα ερασιτεχνικά τμήματα της ομάδας (για τα οποία ενδιαφέρθηκαν… ξαφνικά) είτε αντιδρώντας για παράπλευρα έργα που κρίνονται ζωτικής σημασίας για να γίνει το γήπεδο όπως πρέπει και το έχουν οραματιστεί οι υπεύθυνοι και ο κόσμος της «Ένωσης».

Η στάση τους προκάλεσε δυσαρέσκεια στην πλευρά της ΑΕΚ, που βλέπει ότι ένα έργο ζωτικής σημασίας για έναν ολόκληρο Δήμο και το σύλλογο γίνεται προσπάθεια από ορισμένες πλευρές να γίνει έρμαιο πολιτικών παιχνιδιών και κομματικών σκοπιμοτήτων.

Ακόμη κι έτσι, πάντως, η ΑΕΚ έκανε χθες ένα ιστορικό βήμα για την κατασκευή του γηπέδου. Απομένουν ακόμη αρκετά, όπως η κατάθεση των μελετών στην Περιφέρεια, αλλά και οι κυκλοφοριακές μελέτες του Δήμου, προκειμένου να εκδοθούν οι προάδειες για να αρχίσουν τα έργα το συντομότερο δυνατό, αφού-φυσικά-πρώτα έχει γίνει και η ανάθεση του έργου σε κατασκευάστρια εταιρεία μέσω διαγωνισμού.

«Το γήπεδο θα γίνει, θέλουν δε θέλουν», έλεγαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, που παρουσιάζονται βέβαιοι πως τα όποια εμπόδια παρουσιαστούν στο δρόμο τους-είτε από αντιδράσεις ορισμένων που δεν κατανοούν τα οφέλη που θα έχει το έργο, είτε τα οικονομικής φύσεως αφού ακόμη δεν έχει συγκεντρωθεί το συνολικό κεφάλαιο που απαιτείται για το έργο- θα ξεπεραστούν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: