Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

«Πρόταση στο Φ.Σάντος μέχρι το 2016»

untitledα
Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου, αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε στον Arena FM 89,4 για την μεγάλη πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος αλλά αναφέρθηκε και στον Φερνάντο Σάντος και την πρόταση που του έχει γίνει από τον πρόεδρο της ΕΠΟ.
Για την δήλωση του Σαρρή ότι αυτά τα παιδιά φέρνουν τα χρήματα στην ομοσπονδία: «Είναι αλήθεια αυτό που είπε ο πρόεδρος. Αυτά τα παιδιά είναι που φέρνουν χρήματα και στην ομοσπονδία αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα. Χρήματα τα οποία χρησιμοποιούνται για την βελτίωση του ποδοσφαίρου στην χώρα μας».
Για την πρόκριση και άμα το πίστευαν: «Εμείς πιστεύαμε στην πρόκριση αλλά πολύ περισσότερο το πίστευαν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ και εμείς πιστεύουμε σε αυτούς».
Για τον ομοσπονδιακό τεχνικό: «Για πρώτη φορά ο πρόεδρος έχει κάνει γραπτή πρόταση στο Φερνάντο Σάντος να παραμείνει στο τιμόνι της εθνικής μέχρι το 2016, αλλά ο Πορτογάλος ζήτησε διορία μέχρι τα Χριστούγεννα. Ο Φερνάντο Σάντος δουλεύει πάρα πολύ για το ποδόσφαιρο της χώρας μας. Κάνει πάρα πολύ δουλεία και στις υποδομές και θα βγουν μέσα από εκεί πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές».
Για τα χρήματα που θα πάρουν οι ομάδες από τους παίκτες που θα πάνε στο Μουντιάλ: «Θα πάρουν καλά λεφτά οι ομάδες, είναι σημαντικά τα ποσά αλλά δεν τα ξέρω από τώρα να σας τα πω, θα είναι πάντως πάνω από 100.000 ευρώ για τον κάθε παίχτη, ειδικά για τον Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που έχουν αρκετούς παίκτες στην Εθνική».
Για το πόσοι θα ανέβουν και πόσοι θα πέσουν από την Σούπερ Λιγκ και Φουτμπολ Λιγκ: «Η ομοσπονδία δεν μπορεί να πάρει απόφαση, η ομοσπονδία σχεδιάζει. Και ήδη έχουμε σχεδιάσει με εντολή του προέδρου ένα πρόγραμμα για το πόσες ομάδες θα είναι μέχρι το 2016 που θα είμαστε εμείς διοίκηση. Δεν είχε προγραμματιστεί από πέρσι το πόσες ομάδες θα ανέβουν και πόσες θα πέσουν σε συμφωνία με την Σούπερ Λιγκ και την Φούτμπολ Λιγκ. Αυτή την στιγμή υπάρχει μια διχογνωμία, η Σούπερ Λιγκ στέλνει για δυο ομάδες και η Φούτμπολ Λιγκ στέλνει για τρεις. Άρα υπάρχει διχογνωμία ανάμεσα στις δυο ενώσεις. Άμα λοιπόν οι δυο ενώσεις δεν τα βρουν εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θα πρέπει να πάνε στο διαιτητικό δικαστήριο και να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους. Η ΕΠΟ έχει μείνει στις 3 ομάδες αλλά όπως σας είπα η ΕΠΟ δεν αποφασίζει, απλά εγκρίνει».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: