Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Δεν κρατιέται ο Μήτρογλου!

«Θέλω να παίξω στην Κομοτηνή», είπε στον Μίτσελ εν όψει Πανθρακικού ο Κώστας Μήτρογλου. Ανάσες σε διεθνείς δίνει ο τεχνικός του Ολυμπιακού εν όψει Παρί. Τι γίνεται με Σιόβα.

Δεν κρατιέται ο Μήτρογλου
Οι διεθνείς του Ολυμπιακού επέστρεψαν και… χωρίς ανάσα ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις της ομάδας, αφού οι υποχρεώσεις τρέχουν, με το ματς πρωταθλήματος το Σάββατο κόντρα στον Πανθρακικό στην Κομοτηνή και τέσσερις μέρες μετά απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι για το Champions League.

Ο Κώστας Μήτρογλου, πάντως, δεν θέλει ξεκούραση και δεν κρατιέται. «Κόουτς, θέλω να παίξω. Είναι 25 χρονών, νιώθω μια χαρά, οπότε γιατί να μην παίξω;», φέρεται να είπε στον Μίτσελ και μένει να φανεί αν ο Ισπανός τεχνικός θα του κάνει το χατίρι.

Πάντως δεδομένα θα υπάρχουν αλλαγές. Οι Μανιάτης, Χολέμπας και Σιόβας αναμένεται να μείνουν εκτός, με τον τελευταίο που έχει μία ήπια κάκωση στο γόνατο να προλαβαίνει 100% το ματς με την Παρί. Στην Κομοτηνή, ο Μασάντο αναμένεται να είναι παρτενέρ του Σάμαρη στο κέντρο, ο Μπονγκ να παίξει ως αριστερό μπακ και ο Μεντζανί ή ο Αβραάμ στο κέντρο της άμυνας αντί του Σιόβα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: